Danmarks første Rytmiske Online kor er en realitet

Vi er gået ind i anden uge af en helt unik korsæson med det nye online kor – og hvilken sjov og hæsblæsende oplevelse, det allerede er. Jeg VIDSTE i maven, at det ville være muligt at skabe et socialt og musikalsk fællesskab online, helt på samme måde, som jeg gennem snart 30 år har gjort i den virkelige verden… Men det har nu taget nogle kræfter at få overbevist resten af verden om, at det var en god ide. Sådan er det ofte, når jeg virkelig tænker helt til kanten af min egen fantasi.

Heldigvis har der været mere end 200 modige sangere, der har turdet tænke ud af boksen sammen med mig, så vi fra dag et har fået kickstartet koret med farver, festligt samvær og fuld fart frem. Hver morgen fordyber vi os i forskellige vejrtrækningsøvelser for at styrke sangerlunger, og i ugentlige masterclasses har vi allerede kigget på hvordan man finder sit register, lærer at lave forskellige pop-klange OG har super-nørdet med vejrtrækning, støtte og reflektorisk slip. Endelig har vi holdt den første fredagsbar med Q&A og masser af hygge…

OG så allervigtigst: Ugens korprøve. I aften har den anden af dem og skal starte på et festligt up-tempo nummer af Gnags. Danmarkssangen fra starten af 80erne.

Man kan stadig komme med i koret. Læs mere og tilmeld på:

danmarksrytmiskeonlinekor.dk

Der er flot avis-omtale: Først en kæmpe artikel i Kristeligt Dagblad i fredags:

I dag er det så Fyens og Midtfynsposten, der fortæller om projektet (klik og læs)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.