Dybe vejrtrækninger – og du må være med!

De sidste par dage, er vi kommet i gang med at trække vejret sammen i Pusterummet igen.

Først med en aften-vejrtrækning søndag, hvor fokus var på at slippe “det, der ikke skal med videre” fra sommeren og de forgangne uger…

(jeg kan i hvert fald godt finde lidt håndværkersved og støv og sammenbidte tænder, der skal slippes – og nåeh ja, sundhedsretreat-følelses-rester må også virkelig gerne blive forløst ud gennem dybe vejrtrækninger)

Når det gamle slippes bliver der plads til nyt, frisk, levende og opløftende!

Det blev der søndag aften med fokus på alt det nye, smukke, gode som august gerne må bringe os. (Kan stadig ses på replay her)

Tilslutningen var stor, så vi var ikke mange minutter om at beslutte, at morgen-vejrtrækninger også skal genoptages.

Kl. 7.00 i morges sad jeg derfor klar med tændte stearin-lys, dybe vejrtrækninger og ligeså dyb begejstring over igen at sidde i cirklen med en stor gruppe dejlige mennesker.

Når vi sidder “sammen” på den måde, sker der bare noget magisk.

Prøv selv!

De næste 3 morgener kl. 7.00 gør vi det igen i gruppen “Pusterummet” på Facebook. Du må gerne være med. Det varer ca 15 minutter hver gang, og er en simpel lille rutine, hvor vi på skift slipper/giver plads, trækker vejret dybt sammen i mønster.

Udrensning, nærvær, jordforbindelse, kontakt og egenomsorg!

eller kopier denne tråd til din browser👉🏻 https://www.facebook.com/groups/pusterummet2019

Du skal “lukkes ind” i gruppen, men det er gratis, så du banker bare på døren. Har du lyst til at modtage e-mails (nyhedsbreve) fra mig, kan du skrive din mail ved indgangsspørgsmål, men det er ikke noget krav, blot et tilbud.

Mails kan afmeldes med et klik, hvis du fortryder.

Ganske gratis hele ugen

Du kan prøve morgen-vejrtrækninger i gruppen de næste tre morgener kl. 7.00 uden at skulle tilmelde dig eller gøre andet end at møde op.

Skulle du få lyst til at deltage i et længere forløb, starter vi på mandag d. 9. august og hver hverdags-morgen hele august (med tyvstart søndag aften) kan du læse mere også i løbet af ugen i Pusterummet om, hvor og hvordan du tilmelder dig.

PS – konceptet “Replay” er ret genialt. Det betyder, at du kan se øvelserne så tit, du har lyst og hvor- og nårsomhelst. Tilmelder du dig “August-pusterummet” får du endda mulighed for at downloade alle øvelserne, så du kan genbruge dem eller se dem offline fra din computer.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.