Energiskifte

Heldigvis kommer solskin efter torden. Også her, hvor vejret (især det indvendte) skiftede fuldstændig efter 3 timers oprydning og heftig rengøring på gården.

Håndværkerne er ude, vi kan stort set gøre resten selv (der mangler en del fuge, maling, gulvlakering, opstramning og interiør… – men det kommer, når vi er klar).

Forløsning

De indestængte (og udadvendte) følelser, jeg fortalte så malerisk om i indlægget i går forsvandt heldigvis med støv og malertape, og dagen i dag har haft en helt anden energi.

Rumklangen er kommet tilbage i køkkenet – også metaforisk set. Det nye køleskab er taget i brug og isterningmaskinen virker. Til kæmpe glæde for husets teenager.

Dokumentation

Vi har haft photoshoot – altid godt at have nye billeder til efterårets PR og hjemmesider – og det har både været sjovt og relativt succesfuldt, alt taget i betragtning.

Cecilie, som jeg lejer en afdeling af Voldbygaard ud til, har startet sin egen forretning og skulle have nye lækre billeder til det – og så sneg jeg mig lige med, for at dokumentere, at jeg virkelig kan se en forskel efter 4 ugers hardcore detox.

Billederne fra Rumles kamera er ikke kommet endnu – så dette er blot en lille række af mine selfies.

PS. Tjek lige Cecilies hjemmeside og instagram ud. Hun laver fabelagtigt indhold og er verdens bedste samtalepartner. En del af hendes forretning er at være “professionel ven” – altså den man booke en nærende samtale hos, når man virkelig trænger til at snakke med nogen. Hermed anbefalet!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.