Komponist og tekstforfatter Arne Andreasen er hovedmand bag Poetfabrikken.dk med moderne salmer og sange skrevet med inspiration i det nye og gamle testamente. Jeg er så utrolig heldig og privilegeret at være solist på de tre CD’er, der er udgivet, og vi har skabt et stærkt hold, der gennem de sidste 7 år har spillet flere hundrede koncerter i ind- og udland med flotte anmeldelser, store publikumstal og glade koncert- og kirkegængere.

Til koncerterne spiller vi numre fra alle tre udgivelser: “Et øjeblik en evighed” (2010), “Englevinger” (2012) og “Drømmespor” (2014), som I kan læse mere om herunder. Alle tre CD’er kan købes ved at kontakte Janne Wind for 250 kr stykket.

“Et øjeblik, en evighed” (2010)

I 2010 udkom denne anmelderroste CD med tekster fra Det Gamle Testamente med blandt andet sangene, “Må din dag få glæde” og “Må Herren lyse for din fod”, der allerede bruges som fællessange og salmer i mange kirker.

“Englevinger” (2012)

Med mere end 2500 solgte eksemplarer af den første bog og CD var det helt oplagt at lave en efterfølger, og denne gang kommer teksterne fra Det Nye Testamente. Med CDen følger bog med noderne samt billeder af Adi Holzer. Også denne CD kommer som en lækker bog med noder, tekster og plads til noter.

“Drømmespor” (2014)

Tredje og seneste udgivelse fra Poetfabrikken, igen produceret af Joachim Hejslet udkom i foråret 2014 med smukke illustrationer af Simon Aaen. CD’en indeholder hitsene “Det folk, der vandrer” og “Lys i dit mørke”.