Rejse+gospel+sydafrika = optur! Vil du med?

postet i Blog 0

capetownbeachNår det er allermørkest og vådest og surest herhjemme i Danmark – nemlig til januar (2016) sidder jeg på et af klodens smukkeste steder – nemlig Cape Town, Sydafrika. Det gør jeg ikke alene, sammen med mig sidder nemlig en gruppe på mellem 35 og 50 sangere, der ligesom jeg har lyst til at opleve det bedste af alle verdener og både synge og opleve hver dag.

Og du kan komme med!

gospelkor 2Der er nemlig stadig ledige pladser til denne ‘once-in-a-life-time’ oplevelse. Vi skal synge hver dag og holde workshops og koncerter med lokale søsterkor, deltage i en lokal gospelgudstjeneste og på daglige udflugter til nogle af Sydafrikas allermest spændende locations. Her kan f.eks. nævnes pingvin-kigning, vinsmagning (- og altså ikke omvendt), tur til Table Mountain Nationalpark og selvfølgelig en god rundtur også i selve Cape capetown_2699762bTown, der efter sigende skulle være en helt fantastisk smeltedigel af energi og sanseoplevelser.

Noget af det bedste arbejde, jeg har lavet har været de fem år med ‘Gospel gør glad’ sommerkurser. Intenst, kærligt og nærværende. Vi havde et slogan, der hed “du bliver aldrig den samme igen” – og feedbacken også efterfølgende var præcis sådan. Det ændrer vores liv, at deltage på den slags ture.

waterfrontFor mig at se er det helt genialt at lave kombinationen ‘gospel gør glad’ med at rejse ud i verden. Den ideelle ferie – især fordi vi ikke bliver tilskuere til en fremmed og eksotisk kultur, men får lov at være en integreret og oplevende del af den. Bare for en stund! Så bliver det bare nemmere at klare den danske vinter, det er jeg sikker på.

Vil du med? Skynd dig at reservere din plads HER på Gospelrejser, så vi kan få samlet det skønneste hold. Gode pladser er besat allerede!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.