Korsanger! Kig forbi på mandag aften (20/4) på Facebook!

I går sendte jeg nyhedsbrev ud til min e-mail liste med en invitation til en særlig rytmisk korprøve, jeg holder online på mandag på Facebook-siden: ODEONS rytmiske kor – hvor ALLE kan være med!

Jeg skrev, at alle ønsker og håber, at det netop er deres fag, der bliver åbnet op for ‘lige om lidt’ – men at vi må nok indstille os på, at foreningslivets korprøver, koncerter, gruppesamlinger, festivaller osv. ligger langt nede i genåbnings-bunken. Der kommer til at gå tid – måske måneder –  før vi igen må mødes fysisk til fest og musik. Og ikke mindst mødes til de velkendte korprøver, hvor man jo står tæt sammen.

Det gør ondt i hjertet (og stemmen), når man længes efter sit ugentlige kor-fix og savner de elskede fritidsaktiviteter og mange relationer, man har der. Flere bekymrer sig om, om de overhovedet kan huske at synge kor, når alting åbner op igen. Engang. Eller om de bare er helt rustne og ude af form.

Jeg har fået en idé! Til et koncept, der så vidt vides ikke er set før… og det fortæller jeg om efter korprøven på mandag på Facebook. Jeg giver også en hurtigheds-rabat-kupon, så hvis man får lyst til at købe det, jeg sælger, kan man med fordel kigge med og spare penge.

Se eventen her: https://www.facebook.com/events/562788621271894/
Jeg går live her: https://www.facebook.com/odeonsrytmiskekor/
Vil du læse hele nyhedsbrevet, så klik her

Hvis du er (eller kunne tænke dig at være) rytmisk korsanger, tror jeg min hemmelighed har interesse for dig! Du er velkommen.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.