Korweekend med ekstra nørderi på Tisvilde Højskole (26-28. jan. 2024)

For første gang i temmelig mange år er jeg kursusleder og underviser på et weekendkursus med rytmisk kor. Jeg åbner hele min kor-, stemme,- performance- og vagus-værktøjskasse i tre dage i smukke vinteromgivelser på Tisvilde Højskole, Nordsjælland. Og du kan være med!

Vi starter fredag d. 26. januar kl. 15.00 og
slutter søndag d. 28. januar sen eftermiddag

🫶🏼

En særlig mulighed for
kor & fordybelse med mig!


Der er kun plads til ca. 40 deltagere, så det bliver intimt, intenst og forhåbentlig VIRKELIG interessant, givende og lærerigt. 

Vi skal som ramme synge rytmisk kor, og jeg vælger en god håndfuld af de  poppede yndlingsnumre, der rammer, rører og energizer.

Fra fuld smæk til helt ned i gear. Vi afslutter weekenden med at optræde i Tibirke Kirke, men det er kun den musikalske ramme!

Vi kommer nemlig også i løbet af weekenden til at kigge på og træne en masse af dét, jeg brænder sådan for og har nørdet med i gennem hele min karriere: 
 

🫶🏼 Hvordan vi sætter os selv i spil og får krop, stemme og glæde ud over scenekanten i autentisk og kraftfuld performance.

🫶🏼 Hvordan vi læner os tilbage ind i musikken og følelserne, kommer ned i kroppen og får nuancer, detaljer og indlevelse prioriteret og forløst. 

🫶🏼 Hvorfor vores nervesystem har så meget glæde af at synge, bevæge kroppen, trække vejret, stimulere og balancere. 

🫶🏼 Hvordan stemmen bliver en forlængelse af vores sjæl, så vi udtrykker os frit, levende og sundt. 

Weekenden bliver en skøn blanding af korsang, undervisning og konkrete øvelser – selvfølgelig pakket ind i smuk natur, dejlig mad og hyggelige rammer.

 Haps en plads NU! 

https://tisvildehoejskole.dk/begivenheder/op-for-pop-og-krop-rytmisk-kor/

Har du spørgsmål omkring weekendens lavpraktik, kan du kontakte Højskolen. Ellers er du velkommen til at skrive mig på mailto:janne@jannewind hvis der er noget, jeg kan hjælpe med.

Du kan tilmelde dig direkte til højskolen via dette link!

Niveauet for weekenden kommer til at ligge dér, hvor mange af jer kender mig. Det er krævende, sjovt og intenst, men bestemt ikke uopnåeligt. Vi strækker elastikken, men vi skal også have os selv med. 

Hvis du bliver tiltrukket af denne weekend, har du formentlig lidt eller nogen kor-erfaring, kan synge rent og har lyst til at udvikle dig som både korsanger og menneske og følges med andre, der er nysgerrige på stemme, performance og sammenhængskraft. 

Er du i tvivl om det er dig, så skriv lige, så forventningsafstemmer vi!

Jeg glæder mig til at dykke ned i den verden sammen med dig!
Kærlig hilsen 
Janne 

PS. Weekenden koster kr. 2500,- for hele pakken (hvis du bor i dobbeltværelse). Helt seriøst. Det er inkl. fuld kost og logi for hele weekenden + al undervisning. Og du får energi, undervisning og inspiration, der forhåbentlig kan løfte dig hele vejen gennem den kolde, mørke danske vinter!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.