Kroppen på projektstatus

postet i Blog 0

Når jeg sætter ting på projekt-status, så lykkes de. Sådan har jeg år efter år, koncept efter koncept, vision efter vision været medskabende på så mange vidunderlige ting, sammenhænge og oplevelser. Sådan har også første kvartal af 2014 været. Et stort mindmap blev skabt lige omkring nytårsaften – med alle projekterne skrevet ned.

Der stod (blandt andet):

Skabe et nyt fantastisk, sjælfuldt, engageret, kærligt og nærværende Gospelkor. 

Nu tre måneder senere kan vi slet ikke forestille os ikke at være SoulSangere. 120 skønne mennesker er optaget og har kastet sig uforbeholdent og loyalt ud på en rejse mod store oplevelser, skøn musik og fællesskab. Vi er kommet totalt flyvende fra start, har allerede optrådt tre gange – blandt andet i nyhederne på TV2 i fredags – og mange spændende koncerter og workshops venter også i de kommende måneder.

Tage mit nuværende lille drømmekor Pop’n Soul til næste niveau

I et par år har vi sammen vækstet et hyggeligt lille pop-kor i Ryslinge til nu at være en virkelig solid gruppe, der synger SÅ dejligt, har det SÅ hyggeligt og gør mit liv som korleder så nemt så nemt. Det har givet mig helt nye perspektiver på hvordan jeg også kan være korleder og jeg går fra hver eneste korprøve lidt mere healet og samlet, end da jeg kom.

Få Popsalmerne ud over rampen

Det, der startede som en håndfuld forsigtige bud på nye melodier til gamle salmetekster har fået sit helt eget liv. Jeg er oppe på næsten 20 stks nu, og der er givet håndslag og lavet kontrakt på udgivelse i ikke bare sang-bog og melodi-bog med akkompagnement men også på korarrangementer, band-arrangementer og siden CD. Vi kommer rundt med workshops og koncerter og modtagelsen er overvældende og positiv.

Blive sukker-gluten-mælke-FRI (igen)

Som skrevet om flere gange, har jeg siden Kilimanjaro kæmpet med kulhydraterne. ENDELIG lykkedes det i fjerde forsøg at gå kold tyrker og på fredag er det 10 uger siden. Det har været en voldsom især psykisk udrensning – men jeg GJORDE det!

Der stod flere ting på listen, og tempoet har været helt utroligt højt hele vejen gennem 1. kvartal. Stort flow og mange mange gode oplevelser. Og NU er kalenderen vendt til næste kvartal, og jeg har igen sat mig i drømmehjørnet for at skabe et overblik over de næste tre måneder.

Næste Mindmap – 2. kvartal!

Det står meget klart, at det er tid til at at vende lidt indad nu og få kroppen mere med. Jeg mærker stadig hudløsheden af ikke at være bedøvet af sukker, og den side af mig skal have mere omsorg og pleje nu.

Samtidig er de ekstra kilo fra sukker-tiden endnu ikke røget. Kroppen har holdt fast og holdt fast, og det vil kræve nogle andre omlægning nu at komme tilbage i min egen krop (som er ca. 10 kg fra der, jeg er nu…).

Når jeg sætter ting på projektstatus, så lykkes de!

Der er stadig masser af arbejdsprojekter på tegnebrædtet de kommende tre måneder – men kroppen står nu øverst. Egenomsorg, vægttab, søvn, sund mad, udrensning, oprydning og træning.

Det kommer jeg formentlig til at skrive mere om her. Sådan er det jo med mine projekter, de fylder – også på bloggen.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.