Meningen er…

Jeg nyder mere end noget andet denne måneds mindfulness. Daglige gåture, masser af te og havetid, helst en lille meditations(morfar) hver eftermiddag og det ene projekt efter det andet afviklet med top-scorer og klapsalver. Netop til formiddag er de sidste eksamenskarakterer forhandlet færdig, og jeg fik et samlet snit for holdets engelsk og dansk op på en ren 10’er. Det er nemt at være stolt!

I går lavede SoulSingers deres sidste job inden sommerferien – og vi havde stadig armene oppe efter tirsdagens fantastiske sommerkoncert. Carl Nielsen Show Choir i sidste uge gik over al forventning og omkring 450 publikummer var glade og flere rørt til tårer. Der var endda nogen, der forsøgte at købe den nye bog af mig… Altså den bog, de mente, jeg nu måtte have udgivet med Carl Nielsen sangene. Jeg prøvede med et smil at forklare, at jeg ikke i udgangspunktet kan udgive melodier, jeg ikke selv har skrevet, men overvejer faktisk nu, om jeg skal udgive selve arrangementerne.

I dag får jeg besøg af min barndomsveninde. Vi var bedste venner fra 6. klasse, og har stadig 30 år efter meget glæde af hinanden. Jeg har bedt om støtte til de ting, jeg arbejder med at balancere, og hun er en fabelagtig coach. I mine øjne en af verdens bedste.

Så vi skal kigge på meningen med det hele. Grave spadestik dybere og give plads og ro til omtanke, eftertanke og kærlighed. Overalt omkring mig mærker jeg støtte, opmuntring og omsorg. Gode mennesker.

Det bliver en god dag – og en god sommer!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.