Oplev Nina Luna!

Er der noget sjovere end at dele sin kor-interesse med andre kor-nørder? Nej vel!

Om godt 2 uger får vi fint besøg her på Fyens-land! Det er gospelkoret Faith fra Lyngby der med en stor gruppe af deres 140 (!) sangere kommer på visit til mine to kor – det rytmiske Pop’n Soul der efter sommeroptag har rundet de 90 aktive sangere og gospekoret SoulSingers i Odense med omkring 100 sangere.

Vi skal i to dage TOP-nørde teknik, kor-sang, performance og et fantastisk fællesskab på tværs af landet – og noget af det jeg glæder mig personligt allermest er at få Nina Luna til øen! Hun er i mine øjne en af de allerallerbedste og mest kompetente korledere og sangere vi har at byde på herhjemme. En fantastisk stemme, en vidunderlig energi med skarp humor og tydelig retning. Nina Luna og jeg har kendt hinanden i virkelig mange år efterhånden. Faktisk boede vi en tid sammen i Kbh i de tidlige kor-år… Der blev sunget om kap – og det bliver der nu igen, når korene mødes til korbattle royal!

Se lige en sjov lille kuriøs video her fra en kæmpe workshop i Tyskland for snart 8 år siden, hvor Nina Luna synger soloen:
(man får faktisk et glimt af mig også ved trommerne ca 3.20 inde i videoen)

I kan også opleve Nina Luna live – for weekendens sjov og spas kulminerer søndag kl. 16.00 i en KÆMPE koncert på Midftyns Gymnasium, hvor alle tre kor optræder sammen og hver for sig… og mon ikke der bliver en lille duet også med Nina Luna og undertegnede… hvem ved!

KØB DIN BILLET NU til “Korbattle Royal – kæmpekor-koncert d. 30/9-18”

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.