Min yndlings… lad os kalde den “Ninja”

For et par år siden gik jeg i et par forløb hos en dygtig kropsbehandler. Jeg skal spare jer for alle skavankerne, for man er jo ikke blevet midaldrende uden lidt knubs, vel… og det er ikke vigtigt for historien.

Lige før behandlingen (som for øvrigt gjorde mega-nas – så det var bestemt en fordel i det hele taget at kende til åndedrætsteknikker!) startede, vendte behandleren sig mod vinduet. Tog en tår vand og lavede en kort, kraftfuld og faktisk lidt voldsom ‘udpustning’.

HUH! sagde det (ikke med tone på – bare med luft!).

Undervejs i behandlingen gjorde han et par gange det samme. Tømte alt luften med masser af kraft og næsten en smule aggresivt skubbede luften ud af kroppen, mens mavemusklerne strammede og ruderne næsten duggede.

HUH!

Selvfølgelig spurgte jeg hvorfor – og svaret var: “Når jeg behandler, samler jeg nemt klienternes stuff [smerter, traumer, følelser – indsæt selv] op, og jeg har brug for at slippe det, så jeg ikke selv bliver dårlig eller får spændinger.”

og HUH! igen

Ret genial forklaring – og ret genial lille øvelse. Faktisk så genial, så det er blevet min yndlings [eller i hvert fald en af dem) vejrtræknings-øvelse!

Når man bliver støjsamler

Kender I det, at man får samlet andre energi op? Går ind i et lokale og straks mærker “stemningen” og nærmest overtager den fra top til tå. Uanset om det har noget med een at gøre eller ej? Nogen gange, så de andre i rummet bliver i helt godt humør, og man selv kravler langs panelerne hjem under gulvbrædderne?

HUH!

Når jeg bliver overstimuleret af at være i en forsamling, støjer det indvendigt i hovedet eller i kroppen eller i følelserne… Eller alle tre steder samtidig. Lidt som at bade i myrer.

Vi er jo medfølende og empatiske væsener, der (som social regenerierende – som det så fint hedder), påvirkes af bålstedets kollektive humør, og samler den til bunke. Ikke altid lige sundt.

HUH! (helt nede fra maven)

Jep – det hjælper mig at lege NINJA og sætte en tosekunders kraftfuld intention på at NU slipper det! (Gå væk myrekryb)

HUH!

Og NEJ. Den er ikke særlig Corona-social-distance-menneske-venlig, denne her NINJA-vejrtrækning, for luften bliver jo HAIJAAAAA HUH! skubbet flere meter ud i luften med størst mulige smittefare… så for sundheds skyld, er det UD i bilen og…

HUH!

Eller ud på handicap-toilettet (ja, ok måske lidt politisk ukorrekt – men det nytter jo ikke med sådan en lille kabine, vel. Man må have et større rum, hvor man kan låse døren og stille sig i ninja-stilling med karate-arme og SKUBBE luften (og den indre støj) ud). En hurtig og håndfast nulstilling og udrensning.

HUH!

Kan I forstå hvorfor den er min yndlings?

Prøv selv!

PS – hvis du vil lære flere simple, konkrete og livsforandrende vejrtrækningsteknikker, så kom med i september pusterummet, hvor vi det meste af september træner hverdagsmorgener og alle søndag aftener. KLIK HER–> http://pusterummet.online/

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.