Nu med bacon!

REJSEDAGBOG dag 2:
Udhvilet er IKKE stærkt overvurderet! I skrivende stund har jeg endelig for første gang i ugevis fået 8 gode timers søvn. Vi er landet i Myrtle Creek hos Sheri Nutter (der jo er min fantastiske PopSalmer Layouter) – og vi føler os fuldstændig hjemme. Men mere om det senere – for rejsedagen i går er bestemt værd lige at dvæle lidt ved.

Vi havde som skrevet i går været tidligt vågne – og kom afsted igen til at se en smuk solnedgang. Første stop på dagens roadtrip var Portlands japanske have, men da den var lukket gik vi i stedet i Rosenhaven. Skønt, smukt, sansestimulerende og totalt tøset at gå rundt og sige ‘neej og nååerh og ihh’ og fotografere falmende roser med små dugdråber i kanten med baggrund af blå himmel. Så bliver det ikke bedre! Sol i øjnene og kilometer i benene er godt for jetlag – og vi begyndte begge at komme tilbage i krop og sjæl.

Portland er bare fantastisk. Endnu en vældig bakket by med flod og vand og smukke broer – og nåeh ja: verdens vildeste doughnuts. Formiddagens solide måltid blev fortæret med jubel hos Voodoo Doughnuts – hvor vi knap kunne vælge mellem farvestrålende, kreative og savlefremkaldende kager. Vi endte dog op med: Oreo, MMs, karamel OG en bacon doughnut. Vi spiste fra hver ende, skyllede ned med en stor kop grøn te og måtte med fortrydelse levne store stykker. Det er ikke sidste gang, jeg har været i Portland! Vi slog mave med en gåtur langs floden og måtte så desværre videre på vej.

Jeg gentager mig selv. Her er bare så smukt. Den lange køretur sydpå blev brugt på lydbog og flere ‘ihh og åhh og se der’ til fænomenale udsigter. Vi tog også lige et shoppestop (det er vel en tøsetur) hvor sundhedsbalancen blev genetableret med en mandelmælk smoothie med matcha te. Frokosten blev spist på en Texas restaurent med højtblæsende countrymusik, dybstegt kaktus og grillet kylling.

Sidst på eftermiddagen nåede vi frem til Myrtle Creek, hvor vi de næste par dage skal hygge med Sheri. Vi befinder os 15 minutter syd for den by, hvor der i sidste uge var skoleskydning, nemlig Roseburg. Flere steder langs vejen var der var store mindeskilte med teksten “I am Umpqua College”. Det gjorde ondt i hjertet, at så smukt og roligt et område bliver ramt af så dyb en tragedie.

Kys det nu, det satans liv!

  1. Anja Sørensen
    | Svar

    Spændende læsning

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.