Online nytårsretreat: Brug VokalMeditation til at afvikle 2019 og udvikle dit 2020!

Jeg er dybt fascineret ved tanken om at vi lige om lidt afvikler et helt årti og starter på et frisk. 20erne! Jeg elsker sådanne skilleveje, hvor man med lidt arbejde og intention kan slippe noget og starte på en helt frisk. Et frisk årti.

I hele december har vi været mere end 1150 personer i en gruppe på Facebook, der er haft fokus på det simpleste men mest effektfulde: Vejrtrækning. Enkle fysiske tips og tricks har det gjort det uendeligt meget lettere at være nærværende, levende og kraftfuld i årets koldeste, vådeste og mørkeste måned.

Samtidig har jeg arbejdet aktivt siden i sommer med både mig selv og en række kursister i den her lidt ‘mystiske’ undertone-vokal-meditations-teknik, der får hele kroppen til at summe og helt magisk afstresser, fokuserer, beroliger og begejstrer hele systemet. Vi er igen i gang med at opsætte fysiske nytårskurser i starten af januar (KLIK HER for at læse mere om dem) – og igen er der flere fra andre steder i landet, der har spurgt om jeg ikke kunne lave noget online!

Hermed gjort: Jeg har udviklet et online Facebook retreat med 7 dages undervisning inkl. to fulde guidede meditationer, hvor vi de sidste par dage før nytår skal arbejde med at afvikle og slippe 2019 og de første par dage efter nytår skal arbejde med et fokuseret kig frem i det nye årti. Til begge dele skal vi bruge vejrtrækning OG vokal-meditation, så hele processen bliver dybt forankret i sjæl, sind og krop. Udrensning på alle planer – for derefter at manifestere max. med undervisning og øvelser.

Lyder det som noget, du kunne tænke dig at deltage i – så vil jeg gerne give et godt juletilbud som du kan bruge til dig selv eller til gave! Normalpris for et 7-dages online kursus hos mig vil være 495 kr – men nu kan du deltage på det hele for blot:

195 kr.

Som indbetales på MobilPay til 33221 (OpenUp Aps), hvorefter du ansøger gruppe HER på Facebook (https://www.facebook.com/groups/onlineretreatvokalmeditation/)

Så hvad får du så for din investering?

Du får:

  • 7 moduler med undervisning, skriftlige øvelser og læring, startende fredag d. 27. december til og med fredag d. 3. januar 2020
  • specifik instruktion i den særlige undertone-vokal-meditations-teknik, en unik måde at komme i kontakt med og udrense kroppen med store mulige helbredsmæssige gevinster
  • 2 længere guidede meditationer: een til at afvikle og afrunde 2019 og en til at åbne og udvikle 2020
  • støtte til at fokusere på hvad der skal slippes og beholdes fra 10erne og hvad der skal boostes og løftes i 20erne
  • min tilstedeværelse og mit nærvær i gruppen i hele perioden
  • en aktiv FB-gruppe, hvor vi sparrer på kryds og tværs med alle deltagere til gensidig inspiration og motivation
  • adgang til gruppens undervisning, videoer OG meditationer efter kursets afslutning!

Lyder det som noget for dig? Så kan det blive dit for 195 kr…

Vil du først høre hvad nogle af de tidligere deltagere har sagt om undervisningen hos mig? I følge evalueringsskemaerne fik samtlige deltagere flyttet sig positivt (lidt eller meget) på skalaen på mindst ét og ofte mange områder i forhold til stress-niveau, smerter, nærvær, koncentration og balance. Flere fokuserede meget på hvor egen-omsorgsfuldt det havde været!

“Jeg fået sænket skuldrene og føler mig totalt afslappet.er nu fyldt op med en indre ro ,som Jeg ikke har haft længe”.

“Jeg er stadig forbløffet over de lyde vi lavede under meditationen, og den kraft der synes at være gemt i at ramme netop den lyd”.

“Jeg har en oplevelse af være dejlig træt bagefter og har dog sjældent sovet så godt”.

“Jeg kom med hovedpine og tog hjem uden”

“Hovedet fyldt med tanker blev erstattet med ro og velvære. Nu øver jeg mig flere gange om dagen og det virker”.

ER DU KLAR til at fordybe dig i det nye årti og starte på en frisk med en renset og klar krop i balance – så overfør 195 kr til mobilepay 33221 og søg ind i FB-gruppen (du bliver godkendt så snart din betaling er registreret).
https://www.facebook.com/groups/onlineretreatvokalmeditation/

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.