OpenUp - sjælen synger

Allerede da jeg var i 20erne fandt jeg ud af at det var smart at have en virksomhed. Det var nemmere at fakturere, det virkede mere prof, og jeg fik flere fradrag. Min første lille enkeltmandsvirksomhed var WindVoicing. Den var jeg stolt af. Det gjorde noget godt for min følelse af identitet og seriøsitet, at jeg nu var ægte selvstændig. Som tiden gik, blev jeg klar til at tage det hele til næste niveau, og ideen om OpenUp blev til. Nu var det for alvor tid til at have ansatte, assistenter, kolleger og få det hele sat ordentligt op.

Første hjælper kom på banen. Min egen private engel, Maria, der helt fra før OpenUps fødsel har styret ALLE tal. Det gør hun stadig, det gør hun fremragende og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. Siden kom mange til, især musikere og medspillere, men også forskellige former for hjælpere, sparringspartnere, og alt fra layoutere til webfolk til værtinder.

Helt fra starten fandt alt det online sted på openup.dk siden, som havde sine fordele og desværre også sine begrænsninger. Og nu her i slutningen af 2013 har jeg taget springet og programmeret denne nye hjemmeside helt fra bunden. For at kunne starte web-shop, for at kunne show-case endnu bedre alt det spændende, der sker i mit liv og for at kunne tilbyde mit arbejde til verden.

Denne hjemmeside bliver programmeret sideløbende med julekoncerter og opstart af nyt kor. Samtidig med undervisning og indspilninger og samtidig med at hele PopSalme-projektet for alvor tager fart. Jeg kan næsten ikke sove af begejstring og spænding… Men ud skal det!

Jeg glæder mig til at dele Version 2.0 af OpenUp OG af Janne Wind med jer – og håber vi får mange gode timer sammen både online og offline de næste mange år.

OpenUp blev stiftet d. 19. december 2007 – og det har været min intention at offentliggøre denne nye web-portal på årsdagen. Tak fordi I bærer over med børnesygdomme og opstartsudfordringer – der vil blive arbejdet på indhold og ikke mindst web-shop-delen i den næste måneds tid.

Glædelig jul
Janne Wind | OpenUp

torsdag d. 19. december 2013