Opgradering – igen!

I dag har Norwegian tilbudt os penge for at ombooke til en tidligere flyver hjem. De blev mere og mere desperate og skulle åbenbart bruge en del frivillige til at flyve omkring Fort Lauderdale og vente i 7 timer. Vi overvejede det nærmest ikke. Så meget elsker vi at være her. Havde de foreslået en senere hjemrejse, så havde vi nok hoppet på!

I går eftermiddags landede vi på den vestlige del af LA, langs kysten i Santa Barbera. Det ER helt som man ser på film. Palmer, surfere, fine huse og på grund af tørken totalt svitsede plæner. Vi bor hos Christa og Ross nu – som bookede Kathrine til koncert, efter de havde hørt hende synge i Danmark (“wow – if you ever come to the States please see us” – “Well I go to LA in 2 months…”) og her er vi!

I går aftes lavede vi en fin koncert for ca. 50 tilhørere på et upscale ældrehjem i byen. Vi blandede PopSalmer på dansk og røverhistorier med arrangementer af engelske sange. Dejlig aften. Flere græd, alle var glade, og vi blev især mødt hjerteligt af Peter, der selv om han har boet her i 50 år stadig talte det skønneste ‘gamle film-dansk’. Vi har en stående invitation til at komme tilbage, så det planlægger vi at gøre (også hertil).

I dag har vi touristed den i Santa Barbera og set udsigt, strand, college og by. Man skal godt nok have den store pengepung fremme for at bosætte sig her – men fristende er det! I morgen trækker vi for sidste gang ind til LA, hvor vi skal have et par rolige dage tæt på stranden. Nu har vi været gæster snart en uge og det bliver så dejligt bare at være os selv igen med pool (første gang på turen), Netflix, hang-out i området og måske en tur omkring stjernerne i Hollywood og GERNE et ordentligt billede af skiltet!

 

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.