Opstartsoverblik – eller mangel på samme…

postet i Blog 0

Et tilbagevendende og jævnligt italesat luksusproblem i mit arbejdsliv er uendeligt mange bolde i luften. Den selvstændiges største udfordring, især når noget vælter. Og det gør tingene jo som bekendt ind i mellem…

I dag har jeg fået en af de der vidunderlige overraskelser, som kan trække en lille frustreret tåre og få én til at overveje utroligt mange andre karrierer, der ikke på nogen måde involverer computer eller andet, der foregår på internettet!

Jeg har været flittig med at lave PR materiale for og Nyhedsbreve om koropstart og alt det skønne, der starter op om halvanden uge og så ville jeg lige slutte af med at lægge links op på denne hjemmeside. I næste uge er jeg nemlig så heldig at jeg skal undervise kor på en fjern og komplet internetløs Italiensk bjergside – så alt det online skal klares helst i går og punkterne på listen er mange.

MEN.

En opdatering har scrappet alle tidligere programmeringer på hjemmesiden. Alt indhold er der – men alle personlige opsætninger (farver, opsætninger, rækkefølger, favicons og logoer og ALT det andet, som tog siger og skriver TRE døgns knokleprogrammering tilbage i november) er væk. Som i HELT væk. De back-ups jeg har af siden synes ikke anvendelige og det jeg IKKE har er screen-shots. Så mit største problem nu er rent faktisk at jeg ikke kan huske HVAD jeg gjorde og HVORDAN det så ud…

Nu har jeg brugt et par frustrerede timer på at rekonstruere og er kommet et stykke vej – men forsiden driller og min tålmodighed bliver testet. Ja, klogeåge programmør-kolleger vil kunne spørge hvorfor jeg ikke har styr på mit Child-theme og hvorfor jeg ikke har backet anderledes op og jeg kan egentlig bare spørge mig selv HVORFOR jeg ikke har en IT-mand.

NÅ. Nok ynk og klynk herfra. Nu ligner min hjemmeside noget der er løgn. Det gør den i nogle uger, for tid har jeg IKKE til at starte forfra. Der er andre hjemmesider, der trænger mere lige nu og 200 korsangere, der venter på at blive sat i gang med at synge i uge 35 og 25 PopSalmer, der gerne vil afleveres til endelig layout, et bogmanus, der gerne vil skrives færdig og en italiensk bjergside, der skal synges op. Jeg må bare være lykkelig over, at jeg rent faktisk HAR så meget at lave, at jeg ikke har tid til hjemmeside-rekonstruktion, og så må jeg stole på, at jeg en dag tjener så mange penge at jeg kan ansætte en IT mand (som så i øvrigt også gerne må løse mine enerverende G-mail-problemer…)

Andiamo andiamo!

PS.

Her er invitationen til SoulSingers opstart – KLIK

Her er invitationen til Pop’n Soul opstart – KLIK

Her er Youtubekanalen med alle udgivne PopSalmer (more to come) – KLIK

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.