Overblikket (detox-kost del 1)

Helt simpelt – og ganske restriktivt. Heldigvis ikke kedeligt!

Jeg udrenser Candida i kroppen ved at fylde op i køleskabet af råvarer – helst økologisk – fra nedenstående liste. Mindst i 4 uger – gerne 8!

(Læs HER hvorfor jeg udrenser denne sommer)

Det grønne:

  • Alle kålarter (inkl. blomkål og broccoli)
  • Salater af alle grønne slags
  • Squash
  • Agurk
  • Spinat
  • Løg
  • Fennikel
  • Grønne bønner (haricot)
  • Avocado

Extra til smag og bonus:

  • Ingefær
  • hvidløg
  • gurkemeje (husk sort peber)
  • chili
  • citron
  • lime
  • friske krydderurter (rosmarin, merian, timian, basilikum mm)

Protein:

  • Æg
  • Kylling
  • Kalkun
  • lidt fisk (uh den er svær pga forurening, men prøver)
  • And (ikke for tit)

Tilbehør:

  • Quinoa
  • Boghvede
  • Chiafrø
  • Hørfrø
  • Sesamfrø
  • Hampefrø
  • Mandler
  • Valnødder
  • Græskarkerner
  • kokos (flager og mælk)
  • mørke bær der ikke har for meget sukker (brombær, blåbær, aronia, solbær, lidt jordbær)
  • Olivenolie, sesamolie eller kokosolie til at stege i

Korrekt. Der er ingen steder, hvor der står mælkeprodukter.

Eller brød.

Eller fredagsslik.

Grillsteaks med bearnaise er heller ikke del af detoxen.

Desværre.

Man kan virkelig godt savne en oste-mad! Eneste trøst er, at Fru Candida savner lakridspiber og gajol-shots endnu mere, end jeg gør, så denne liste er eneste vej frem for at det virker for mig!

Jeg bliver stærk – hun bliver svag!
Det kan vi li’!

Kærlig hilsen,
Janne

2 Responses

  1. […] Derefter får jeg dagens første rigtige måltid og så spiser jeg aftensmad senest kl. 18.00. (Se min liste over de madvarer, jeg så kan vælge imellem til disse to måltider i artiklen HER) […]

  2. […] Det virker bare fantastisk som tilbehør til de kød- og protein-ting, jeg spiser (se indlæg om detox-kost del 1 HER). […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.