Helt simpelt – og ganske restriktivt. Heldigvis ikke kedeligt!
Jeg udrenser Candida i kroppen ved at fylde op i køleskabet af råvarer – helst økologisk – fra nedenstående liste. Mindst i 4 uger – gerne 8!
(Læs HER hvorfor jeg udrenser denne sommer)
Det grønne:
- Alle kålarter (inkl. blomkål og broccoli)
- Salater af alle grønne slags
- Squash
- Agurk
- Spinat
- Løg
- Fennikel
- Grønne bønner (haricot)
- Avocado
Extra til smag og bonus:
- Ingefær
- hvidløg
- gurkemeje (husk sort peber)
- chili
- citron
- lime
- friske krydderurter (rosmarin, merian, timian, basilikum mm)
Protein:
- Æg
- Kylling
- Kalkun
- lidt fisk (uh den er svær pga forurening, men prøver)
- And (ikke for tit)
Tilbehør:
- Quinoa
- Boghvede
- Chiafrø
- Hørfrø
- Sesamfrø
- Hampefrø
- Mandler
- Valnødder
- Græskarkerner
- kokos (flager og mælk)
- mørke bær der ikke har for meget sukker (brombær, blåbær, aronia, solbær, lidt jordbær)
- Olivenolie, sesamolie eller kokosolie til at stege i
Korrekt. Der er ingen steder, hvor der står mælkeprodukter.
Eller brød.
Eller fredagsslik.
Grillsteaks med bearnaise er heller ikke del af detoxen.
Desværre.
Man kan virkelig godt savne en oste-mad! Eneste trøst er, at Fru Candida savner lakridspiber og gajol-shots endnu mere, end jeg gør, så denne liste er eneste vej frem for at det virker for mig!
Jeg bliver stærk – hun bliver svag!
Det kan vi li’!
Kærlig hilsen,
Janne
Tak. Men nej tak! - jannewind.dk
[…] Derefter får jeg dagens første rigtige måltid og så spiser jeg aftensmad senest kl. 18.00. (Se min liste over de madvarer, jeg så kan vælge imellem til disse to måltider i artiklen HER) […]
Gluta... hvaffor en fisk? (detox-kost del 2) - jannewind.dk
[…] Det virker bare fantastisk som tilbehør til de kød- og protein-ting, jeg spiser (se indlæg om detox-kost del 1 HER). […]