Nysgerrige giraffer og territoriale løver… (Pop’n SoulSingers i zoo)

I går var jeg med 80 korsangere fra det rytmiske kor Pop’n Soul og gospelkoret SoulSingers i Zoologisk Have, Odense og skabe julestemning med masser af korsang og -stemning. Der var dansende børn, smilende pensionister og sågar gæster i haven, der fulgte med os rundt i mere end en time, når vi sang fra sted til sted.

Og så var der nysgerrige dyr. Kamelerne GLOEDE, da vi kom syngende over broen. Rensdyr-hannen kom ud af huset med hele flokken og GLOEDE, da vi stod gemt i buskene og sang til den sibirske tiger, girafferne strakte hals for at se hvem i alverden, der larmede sådan foran cafeen, og en af de unge hanløver kom med målrettede skridt og direkte øjenkontakt med mig hele vejen marcherende ned fra bakken og blev stående tæt på hegnet, til vi var færdige med at synge ved hans bur. Hvad bildte vi os dog ind – tænkte han helt tydeligt!

Selv den søde lille røde panda kom ud og kravlede rundt…

Hvem kiggede på hvem? Vi ved det ikke helt – men en vidunderlig eftermiddag i det smukke solskin var det! Og vi gentager det kl. 13.00-16.00 de to næste lørdage (2. december og 9. december)… Kig forbi, det er en vidunderlig zoologisk have med den fineste juleoppyntning!

En helt særlig og rørende oplevelse for os var at stå nede i pingvin-grotten sidst på eftermiddagen, hvor der var helt mørkt og stjernehimmel, og synge “Mary did you know” og “Total Praise” og bagefter slutte dagen af med at synge foran sø-køerne og kæmpe grimme fisk, der stimlede sammen og gloede ud på os.

PS – vil du høre korenes egne julekoncerter er der gode muligheder for dette:

Pop’n Soul har julekoncert på Ryslinge Højskole torsdag d. 14. december kl. 19.30 –
BILLETTER HER – https://billetto.dk/e/pop-n-soul-julekoncert-2017-billetter-243962

SoulSingers samler ind til julehjælpen ved to intime og vidunderlige koncert lørdag d. 16. december kl. 16.00 og 19.00. BILLETTER HER kl. 16.00: https://billetto.dk/e/soulsingers-julekoncert-kl-16-sjael-stemning-billetter-219266
BILLETTER HER kl. 19.00: https://billetto.dk/e/soulsingers-julekoncert-kl-19-sjael-stemning-billetter-219271

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.