Workshop

Brug sang, musik og kor til at ryste jer sammen til ‘en særlig lejlighed’. Det kan være en fødselsdag, fest, jubilæum, julefrokost, polterabend, tøsefest eller andet, hvor I skal hygge jer. Det kan skabe en helt særlig stemning at have sunget sammen – gerne tidligt i programmet. Det løsner gruppen op, skaber god energi og kick-starter eventen.

Jeg kommer efter aftale gerne til jeres område og laver en privat workshop eller indslag. Jeg kan efter aftale medbringe klaver og sanganlæg, så det eneste I skal levere er gulvplads. Vi kan synge efter tekster på powerpoint eller jeg kan lave et tekst-ark til jer.

Repertoiret kan være efter jeres ønske. Jeg har god erfaring med en blanding af pop og gospel. Gerne noget, der er nemt at lære, hurtigt swinger, ikke udfordrer stemmerne for meget og straks lyder godt. Noget, hvor man kan synge igennem. Ofte vælger jeg numre, der har et element af “battle”, dvs. hvor dele (sætninger, omkvæd osv) kan synges to gruppe mod hinanden. Det giver en masse skæg og energi og et lille element af konkurrence, der får adrenalinen og modet til at flyde lidt lettere.

Pris afhænger af tid, sted og varighed, så beskriv her jeres ønsker og behov, så skal jeg give jer et godt tilbud.