Release rabat – men kun indtil på lørdag!

ForsidePopSalmerOm fem dage (her i huset kaldet juleaften) kulminerer snart 1½ års intenst arbejde med projektet PopSalmer. På lørdag udkommer nemlig Melodibogen PopSalmer, en samling af 24 nye melodier til kendte og elskede tekster af den romantiske salmedigter B.S. Ingemann. Det er uendeligt frydefuldt og forfærdeligt angstprovokerende at sætte sig selv så langt frem på stolen, og jeg har skiftevis kuldegysninger af glæde og kulderystelser af træthed. Det er svært at kende forskel. Det er forøvrigt også svært bare at sove… men pyt – det kan jeg jo gøre, hvis jeg bliver gammel.

Men HER er den – forsiden på PopSalme bogen… Så fin og blå og med den lækre PopFugl på forsiden. Lige til at ae og kramme. Ok, det bliver måske mest mig, der gør det – men jeg håber, I vil nyde at kigge i bogen, spille efter bogen og forhåbentlig får udvidet horisont og viden om f.eks. Ingemanns liv og forfatterskab, salmesangens historie og hvad det nu lige var “Schein des bekanntes” var…

indholdsfortegnelseMere om hvad der er i bogen:

Bogen har forøvrigt de lækreste becifrede klaverarrangementer som Rasmus Kjærgaard har lavet, sagde jeg det? Lige til at spille efter – om man nu er øvet pianist eller ej. Vejledende udsalgspris på bogen bliver kr. 249,- Det er mindre end 10 kr pr sang. Jep – du læste rigtigt! Der er en hemmelig bonus-sang af N.F.S. Grundvig sidst i samlingen: “Den signede dag”. Den er mest for at love mig selv og andre interesserede, at jeg får gjort også samlingen af Grundvig sange færdig til PopSalmer Vol 2. Der er skrevet 6 sange allerede, og der er flere ideer i skrivebordsskuffen. Men det bliver ikke i denne uge, altså – for der SKAL jeg nok holde fokus på at få skudt den vildeste release koncert af, så der er noget at fejre ved den efterfølgende reception. Jeg har i hvert fald trukket i alle snore for at få det til at ske – og der er en stor sækfuld af overraskelser, goodies og gaver.

En af gaverne er, at jeg på lørdag må sælge bogen for kr. 199,- og endda gerne sidder klar til at skrive en hilsen med guldtusch i efter koncerten (MENS jeg skåler i champagne!). By the way, du har en gratis drink med i entré-billetten, så du kan skåle med mig, mens jeg signerer… and by the by the way, der er endda en gratis gave til at tage med hjem til alle både deltagere og publikummer!

Mon du kommer med til koncerten?

Der er stadig få billetter tilbage (klik her, hvis det har interesse). Hvis du nu ikke kan være med, har jeg faktisk mulighed for at sælge dig bogen til den billige pris alligevel – men KUN frem til og med på lørdag. Jeg har ikke selv fået den i hånden, så jeg ved ikke endnu hvad porto bliver. Du kan også hente den her i Ryslinge, så sparer du helt porto. Men SKRIV mig en mail senest lørdag, hvis du vil reservere dit eksemplar til kr. 199,- og lad mig vide, om der skal stå en hilsen med guldtusch og til hvem! Så kontakter jeg dig så snart, jeg kender vægt og porto og giver dig konto- /mobilepay nummer.

PS – hvis du KOMMER med til koncerten, kan jeg love dig et sandt fyrværkeri af musik, korsang fra intet mindre end tre store kor (gospel, rytmisk og børnekor), band med blæs, solister, dansere, syngende publikums interaktion og selvfølgelig masser af guld, glimmer og glamour!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.