SE HER: 5 eksperter til dig

Vil du være klogere på dit nervesystem?

Vide præcis, hvilke ‘knapper’, du skal trygge på for at være i det vidunderlige (og sunde) parasympatiske mode, hvor vi hviler, mærker, nyder, fordøjer og restituerer?

Så er kurset ‘Vagus-nerven, velvære & vejrtrækning’ helt sikkert noget for dig – og kurset får fint bonus-besøg af knalddygtige, erfarne og dejlige eksperter.


Du har måske mødt Cecilie i mit nyhedsbrev?

(ellers se mailen om hende her) – I går optog Cecilie Hundstrup Brodersen og jeg en forrygende, lattermild og indholdsrig kaffesamtale om blandt andet arousal, tilknytning, mentalisering, omsorg og tryghed. Et dybt kig i pædagogens vigtige værktøjskasse. Det bliver lagt op i kurset onsdag med grundig indføring i, hvordan vi kan møde vores indre barn og være en god omsorgsfuld voksen for os selv!  

I dag optager jeg sammen med Lene

Lene Jespersen er kinesiolog og arbejder med bl.a. kæbe-reset og doterra-olier. Hun er ekspert i akupressur-punkter, vi kan påvirke gennem healing, olier, lyd og sang for at stimulere og aktivere nervesystemet – og anbefaler også forskellige olier til at supplere. Vi får gode øvelser til kæbe-spændinger, undervisning og jeg ser frem til en samtale med masser af konkrete anvisninger, som deles med jer på kurset i næste uge. Glæd dig!

Kan du huske Anitta?

Jeg fortalte om Anitta for snart et år siden (genlæs her), hvor hende og jeg sammen med en gruppe lavede online nydelses-julekalender. Anitta Vuijk (udtales Føjk) er meditationsvejleder og psykoterapeut og skaber et helt fantastisk og omsorgsfuldt rum, hvor man kan falde til ro og lære at skabe en tryg stund med sig selv. I Vagus-nerve-kurset får du guidede meditationer med hende.

Du skal også en ‘tur i skoven’ med Marianne

Marianne Køpke er livsmentor og arrangerer blandt andet luksus-vandreture i et mega-fedt koncept, hvor naturen, motion og fællesskab skaber rum til samtaler, oplevelser og nærvær. Naturen påvirker vores nervesystem helt dybt inde – se bare det japanske koncept “skovbadning”. Det skal Marianne fortælle os meget mere om i sin undervisning, der også sætter fokus på at få gode vaner.

Endelig skal vi på måtten med Ann Sofie

Ann Sofie Bækgaard er meget dygtig og erfaren yoga-lærer, der lige nu arbejder på et spændende online projekt med kvinder før, under og efter overgangs-alderen (Klub Vild). Vi er så heldige at få besøg af Ann Sofie, hvor hun skal give os både gode betragtninger om vagus-nerven og øvelser, der lige passer til. Husk en måtte – vi skal helt ned i kroppen!

Vil du (heller) ikke vil gå glip af de her fem eksperter?

Så meld dig til “Vagus-nerven, velvære & vejrtrækning” i dag – så har du adgang til al den grundlæggende undervisning (1½ times deep dive ind i nervesystemet, hvorfor det er så vigtigt at stimulere og åbne OG 18 konkrete måder at gøre det på)

Sådan her skrev en fra gruppen, efter masterclass om Vagus-nerven var lagt op i går:

Jeg er også klar til at dele optagelsen med jer – så kig ind og bliv del af oplevelsen:

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG: http://pusterummet.online/

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.