Selvforkælelse

postet i Blog 0

Har forkælelses-, hjemme- og hygge-JANNE-dag. Fra start til slut.

OHHH hvilken luksus!

Har sovet til jeg vågnede. Altså til killing vækkede mig fordi hun skulle tisse kl. 6.30 (stadig bedre end de fleste dage). Hun kan stadig ikke gå på kassen, uden jeg er ved siden af…  Heller ikke kl. 3 om natten. Festligt. Jeg satser på at hun snart vokser fra det og bliver voksen og rolig og hyggelig.

Har drukket morgenkaffe i stilhed og meditativ ro. Har knoklet videre med hjemmestudie-indretning, tømt videre på loftsrum, så energien igen flyder huset igennem og nydt den nye indretning i hjemmestudiet. Båret gamle skabslåger og andet skrammel til storskrald, sorteret ledninger og pakket bil til stor workshop i morgen.

Har spist rester (stegt kylling og rosenkål med masser af sund olie over) til morgenmad. Forrygende. Er nu forbi 4 uger sukkerfri og HELT i hopla igen! Er for eksempel begyndt at bruge kroppen igen, så jeg sveder! Det har også været lukket helt ned i den periode, hvor jeg har været i sukkermisbruget. Jeg havde glemt, hvor dejligt det er at få pulsen lidt op og være nede i kroppen.

Har plukket grene fra haven i krukker, sat fyrfadslys i stager. Det føles næsten som forår. Har fodret høns og hentet en håndfuld æg, som jeg vist må lave et eller andet lækkert af senere i dag. (jeg tænker hjemmelavet sukkerfri lakridsmarcipan med overtræk af 86% chokolade?) Har pillet lilla tulipanblade op fra hele stuegulvet. Lille killing synes nemlig også at det er særdeles god underholdning at baske bladene af de stakkels blomster og lege med dem og spise dem. Jeg synes bladede er pænere på stængel end på gulv. Men vi er så ikke enige om alt her.

Har diskuteret fastelavnsudstyr i telefon med søn. På Steinerskolen må de kun være noget “de har læst om”… og det er svært, når man KUN interesserer sig for militærting nu (jep, pirat-fasen er ovre! Nu samler vi på maskingeværer og camouflagetøj :-S). De har læst om gobliner. Det er i deres bøger vist en slag små flinke nisser. Når man googler gobliner kommer der ikke kun flinke nisser frem. Der kommer også ondskabsfulde nisser med spidse tænder og ører, røde øjne og drabelige våben. Sådan én skal han så være. Hans klasselærer får nok et mindre sammenbrud.

Mere kaffe. Skal til behandling hos Ny Livs Energi lidt senere i dag. Dygtig kvinde med præcis den indlevelse og blidhed, jeg har brug for nu. Har derefter sat resten af dagen af til forsat at lave INGENTING <3 Restituere, nyde, tanke op, hvile.

Den uge vi går ud af, har været intet mindre end fantastisk. Hæsblæsende som så ofte – men virkelig givende, udviklende, opklarende, afklarende. Mange spændende møder. Planlægning, strukturering og god energi over hele linjen. Den startede med to dage i hjemmestudiet (da det stadig stod oppe hos Rasmus). Vi fik lavet 10! nye sange, som nu skal have det sidste kor / percussion osv lagt på. Fedt flow. TOP samarbejde!

Et af de store projekter, jeg har gang i lige nu er jo at få udgivet PopSalme-projektet (læs mere her) – og der er medvind og fryd dér, som jeg sjældent har oplevet. De projekter, jeg laver i mit liv, der fungerer allerbedst, er dem, der kommer af sig selv. Hvor andre ringer til mig og byder op til dans. Hvor jeg ikke selv skal være opsøgende. Ofte har jeg lavet projekter, hvor jeg selv forsøger at ringe, byde op og tage kontrol – og sjældent skaber det den synergi og effekt, jeg ønsker. Når jeg til gengæld sætter mig selv til rådighed og er til stede til muligheder, oplevelser og resultater sker der virkelig magi. Og det gør der med det projekt.

I denne uge har en række vigtige kultur-mennesker (blandt andet fra kulturministeriet inkl. kulturministeren) været på seminar på Ryslinge Højskole, og tænk om ikke Forstanderen her med stolthed inviterede mig ind til at præsentere PopSalme projektet for dem. Vi sang og både han og jeg fortalte. Stor oplevelse. Det er aldrig til at vide hvornår man får plantet præcis det frø, der bliver starten til en smuk skov.

blomster-indåndingOgså et par kor-oplevelser stikker ud denne uge som helt særlige. Jeg var vikar i onsdags i gospelkor for en københavnsk kollega, og nød sådan at både gense tidligere korsangere og kontakter og dele min tossede værktøjskasse med dem. De lærte en af PopSalmerne (Fred hviler over land og by) og samlede den lynhurtigt op. Endnu en stor oplevelse. Torsdag aften havde jeg mit eget kor Pop’n Soul her i Ryslinge. Det bliver bare bedre og bedre. Vores repertoire bliver stærkere, sammenholdet ligeså og energi er elektrisk når vi mødes. Det er en drøm at have et kor, der på den måde er fuldstændig gnidningsløst. Det kører bare. Alle ved, hvad de skal, min undervisning, min intention og min kærlighed bliver 100% modtaget – og jeg får tifold retur.

Dybt taknemmelig.

Ønsker jer en dejlig weekend <3

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.