Sommer-sysler

De sidste par måneder – ret præcist siden 25. maj – er vi vist en del selvstændige, der har stresset over privatlivspolitik, åndssvage og uoverskuelige regler for hvad man må og ikke må og hvor store bøderne mon bliver, hvis man ikke får det hele med. Med masser af menneske-kontakt, 10.000vis af mails og informationer, 2500 personer på mit nyhedsbrev, 4-5 hjemmesider plus det løse og flere hundrede korsangere om ugen er jeg på arbejde. Ikke med som sådan at passe korene og lave musikarrangementer og koncerter, men med at forstå og følge regler! Super motiverende… NOT!

Så nu flytter jeg fokus fra besværet, og forsøger at finde sommerglæden frem og ikke mindst arbejdsglæden. En måde at løse en række af de udefrakommende regel-udfordringer på, er at skifte fokus på Nyhedsbrevene, jeg (før 25. maj) udsendte til folks mail og i stedet booste hjemmesiderne med frisk indhold og hygge. Det er jo præcis det blog-indslag kan! Jeg kom i tanke om at jeg selv læser et par blogge fast, og nyder at følge med i stort og småt hos f.eks. Lone Landmand som stort set hver dag med humor, vid og energi åbner døren til deres bæredygtige liv. Jeg kom også i tanke om at jeg f.eks. tidligere havde gang i en mere aktiv blog om stort og småt – og at der faktisk var mange der skrev at det var sjovt og hyggeligt at læse med i!

Så det starter nu igen her på kanalen! På den måde kan jeg overholde reglerne og alligevel dele al den information om korene, musikken, PopSalmerne og mit lækre liv i det hele taget, som jeg ellers brænder inde med. Der kommer blomsterbilleder (og masser af dem!), sikkert også en del kattebilleder… og så forhåbentlig en masse store og små tanker om livet som selvstændig musiker, komponist og kontor-blæksprutte… Fortællinger fra korene, rejserne, udgivelserne og oplevelserne. Information om kurserne, mulighederne og musikken!

Håber vi ses…

PS… her kommer lige lidt farverig sommerstemning fra de sidste par uger i haven og udestuen. Det er mig så stor en fryd at have egen have. Trods tørke!

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.