Jamen Janne, forklar mig lige… 💁🏼‍♀️

Hen over weekenden har jeg fået en del forskellige spørgsmål, som jeg lige samler op på her.

I har også givet mig et par gode ideer til justeringer og ekstra løsninger, for at gøre det nemmere for jer.

🙋🏼‍♂️ Sig lige igen… hvorfor er den her vagusnerve vigtig?

Hvis du har fulgt med i nyhedsbrevet her og blog-indlæg på min hjemmeside i de sidste mange måneder har du hørt mig snakke om ‘kunsten at selvberolige’. Og det er virkelig en kunst. Vi lever i en tid, hvor det er så uendeligt nemt at ‘miste sig selv’ og komme ‘ud af takt’. Vi skal helst være ca 80% af tiden i den del af kroppens system, der regulerer og skaber ro, fordøjelse og restituion.

Læs lige det igen. FIRS PROCENT! Er du det? Jeg er sjældent, selvom jeg gør mig virkelig umage.

Men kroppen kender svaret! Vi skal bare lære at kommunikere rigtigt med den. Og vagusnerven er ordbogen. Giver det mening? Er din vagus-tone høj og stabil (jeps, den snakker også i musik), er det meget nemmere for dig at undgå at blive så stresset, urolig, ængstelig og fragmenteret.  
 

🙋🏼‍♀️  Hvor foregår undervisningen henne? 

Al undervisning bliver samlet på kursusplatformen Thinkific. Der kan man have en profil, som man laver med sin mail og password, og så har man adgang til de aktuelle online kurser, man har købt gennem mig. Her ligger der allerede nu en masse undervisning om Vagusnerven (som videoer), samt en masse bonusser (interviews, tidligere pusterum mv.). I maj og juni måned kommer der live-undervisning på Zoom med spørgetime og alle morgenpusterum, der live-sendes på Facebook bliver også lagt samlet herover, så det er nemt at finde. Og selvfølgelig e-bogen “må jeg låne dit nervesystem”.
 

🙋🏼‍♂️ Er undervisningen live?

Ja og nej! Det er en god blanding. Morgenpusterum (3 uger i april og 3 uger i maj) er live i en Facebook-gruppe hver morgen i 15. minutter og kan ses på replay både på Facebook og på kursus-platformen. Videoer med undervisning og interviews med eksperter er optaget på forhånd og en del af det ligger klar allerede. Der kommer inkl. i kurset også to livemøder på Zoom med Q&A (spørgetime).
 

🙋🏼‍♀️ Kan jeg bare være med i april-pusterummet?

Du kan sagtens være med i april-pusterummet, hvor vi fordyber os i sanseintegration og Vagusnerven. Det koster kr. 495,- som du kan overføre til MobilePay 33221, og søge ind i gruppen 
https://www.facebook.com/groups/aprilpusterum2023
Vi starter i morgen tidlig, så hop på nu, så du kan være med fra starten!
 

🙋🏼‍♂️ Jeg vil gerne læse bogen – hvornår udkommer den?

Jeg skriver og skriver. Der er virkelig meget materiale at samle, organisere, fordøje og sætte op, så det bliver nemt at læse, bruge og få til at give mening. Jeg elsker det. Meningsfyldt og uendeligt vigtigt. Jeg skal nok lave nyhedsmails i de kommende måneder, hvor jeg deler nogle af værktøjerne og den viden, jeg støder på. Men selve bogen, den kommer nok først ud i løbet af 2024 (I ved, livet kommer altid i vejen), så hvis du vil læse den som ebog er dette onlinekursus altså ENESTE mulighed lige foreløbig. 
 

🙋🏼‍♀️ Jeg har ikke tid til at se det hele nu… hvornår kommer kurset igen?

Godt spørgsmål. Jeg ved, at der ikke kommer mere Vagus-nerve i 2023, so this is it. Og den billige early-bird pris på kr. 1995,- for HELE pakken kommer heller ikke igen. Til gengæld har du jo faktisk mulighed for at downloade det hele, og se det i sommerferien, eller når behovet/motivationen opstår. 

Du har fuld adgang til hele pakken fra nu og frem til d. 1. juli på kursusplatformen og derefter ‘for livstid’ til dine egne downloads. Alt materiale inkl. ebogen er lagt op senest 1. juni, og allerede nu ligger der rigtig meget materiale klar til at se og prøve af. 
 

🙋🏼‍♀️ Er der en nemmere måde at downloade undervisningen på?

Indrømmet. Det er lidt omstændeligt at downloade kurset fra kursusplatformen, hvor man skal tage hver fil hver for sig. Så her kommer en ekstra bonus for at gøre det særligt nemt for dig.

Deltager du i onlinekurset, får du tilsendt et link til Dropbox, hvor du kan kopiere HELE schweinereiet med et enkelt klik. Evt. vent med at gøre det til d. 1. juni, hvor ALT materiale inkl. ebogen er lagt op. 
 

🙋🏼‍♂️ Jeg har kroniske smerter / lider af depression / har PTSD. Er dette materiale relevant for mig?

Jeg er ikke læge, og dette materiale er ikke lægevidenskabeligt, om end det bygger på meget af det nyeste forskning og erfaring fra hele verden. Derfor skal du naturligvis altid tjekke ind med din egen læge, hvis du har alvorlige sygdomme eller spørgsmål. 

Alle øvelserne i dette onlinekursus er noninvasive, og bygger på at stimulere og balancere nervesystemet naturligt og få mere opmærksomhed og fokus på, hvad der virker og hvorfor! Den feedback, jeg får fra arbejdet med vejrtrækningen, undertonen og øvelserne er fantastisk, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, hvor meget, vi kan aktivere vores egne selvhelbredende evner ved hjælp af denne viden. 
 

🙋🏼‍♀️ Jeg ved en del om nervesystem/vagusnerven allerede, er dette overhovedet til mig? 

I løbet af dette kursus kommer vi fra det helt basale omkring nervesystemet og derefter temmelig dybt rundt i krogene omkring noget af det nyeste forskning om poly-vagale teorier og bredere forståelse. Med gæstelærere og andre bonusser – samt hele den praktiske del af kurset og øvelserne, er der rig mulighed for enten at få repeteret eller fordybet sin viden om nervesystemet. På pilotkurset i efteråret deltog både en læge, en sygeplejeske og flere forskellige slags professionelle behandlere, som alle udtrykte begejstring. 
 

🙋🏼‍♂️ Det her er virkelig relevant for mig – men jeg har ikke råd lige nu!

Det er dyrt at investere i sin egen trivsel, det forstår jeg virkelig godt. Skal jeg perspektivere lidt, koster én session hos min parterapeut 2.500 kr.  Og sidst jeg selv var i et (kort) udredningsforløb hos en psykolog blev regningen omkring 9.500,- YIKES, det er altså dyrt at udvikle sig. 

I dette kursus får du mange mange times undervisning fra alle mulige vinkler – og en helt konkret liste af ting, du kan gøre for at blive mere ‘intentionel’, nærværende, rolig og balanceret i dit liv.

Investerer du i Vaguspakken nu, sparer du hele 33% i præmiere-early-bird-rabat (nedsat fra kr. 2995,- til kr. 1995,-) 

Kan jeg hjælpe dig med, at du betaler i 2 eller 3 rater over de næste par måneder, vil jeg gerne det. Svar på denne mail, så laver vi en aftale. 

Og by the way – så giver jeg ‘money back garanti‘, hvis du ikke mener, kurset er godt.

Håber det svarede også på nogle af de spørgsmål, du måtte have!

Har du flere spørgsmål eller kommentarer – så skriv endelig tilbage på denne mail, så skal jeg gøre mit bedte for at svare 🤗

Fik det afklaret, om du vil deltage i onlinekurset?
Så tilmeld dig via dette link:

https://jannewind.thinkific.com/courses/VAGUSPAKKEN

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.