JUNI 2020: På ubestemt tid er fysisk undervisning ved Janne Wind aflyst. Har man gavekort bliver de forlænget i mindst 6 måneder, eller til resterende klip kan bruges. 

Så er der tid, overskud og plads til privat-elever i sang, stemmetræning og performance! Tider i både dag- og aftentimer samt weekender. Timer, forløb og workshops kan købes i shoppen – KLIK HER

Adresse: Vinkelvej 11, Sdr. Nærå, 5792 Årslev (15 minutter i bil til Odense, 4 minutter i bil fra Svendborg motorvejen og ca. 2 km fra Årslev Station)

Priser:

Børn / studerende:
30 min: 275 kr.
45 min: 400 kr.
klippekort 4 x 30 min: 1025 kr.
klippekort 4 x 45 min: 1500 kr.

Voksne:
30 min: 325 kr.
45 min: 450 kr.
klippekort: 4 x 30 min: 1200 kr
klippekort: 4 x 45 min: 1625 kr

VokalDeLuxe (gruppeworkshops med 4-8 deltagere):
3 timers fælles cirkeltræning inkl. kaffe/te/vand. 
Skriv janne@jannewind.dk for at høre om pris samt næste konkrete workshops

Firma: særlige priser, brug konkakt-skema nederst for at høre mere.

Vilkår:
Undervisning finder sted i veludstyret musiklokale (mulighed for at øve mikrofon-teknik efter aftale). Tider bookes på tlf 31211766, på mail: janne@jannewind.dk eller ved at bruge kontaktformular herunder. Betaling foregår efter aftale ved MP, kontant eller bank-overførsel. Kvittering kan gives efter ønske. Der akkompagneres på klaver, hvis muligt eller arbejdes a capella. Der serveres kaffe/te/vand efter ønske. Afbud skal meldes senest dagen før eller inden 8.00 morgen, ellers betales fuld pris.

Trænger du til at få mere styr på dit vokale udtryk?

Måske er du sanger og har et konkret koncertmateriale, du gerne vil pudse af? Måske er der sider af din stemme der trænger til et løft; som diverse tekniske aspekter eller dybere forståelse af din krop og dine muligheder? Måske drømmer du om at blive solist i band eller kor, men mangler mod og erfaring? Måske bruger du din stemme til at holde tale, facilitere møder, undervise eller fremlægge, og mærker at stemmen svigter dig? Måske er du vant til at synge men bliver nervøs og klarer dig dårligere end du behøver?

Måske elsker du bare at synge?

Stemmetræning er både for dig, der er vant til at synge, optræde, bruge din stemme og vil et skridt videre – og for dig, der er helt nybegynder eller har mange udfordringer med at få stemmen til at fungere. Vi tager udgangspunkt præcis dér, hvor du er – enten med numre, du kommer med, eller sange vi finder frem sammen.