Svinger I sammen?

Syng jer til en sundere og mere kreativ arbejdsplads

Når den enkelte medarbejder gør bedre brug af krop, stemme og vejrtrækning, mærker hele organisationen dybere nærvær, begejstring og fællesskab. Har I overvejet at ‘synge jer sundere’?

Arbejdsglæde og god energi på arbejdspladsen er for alvor i fokus rundt om i virksomhederne. Der sker noget helt særligt med stemningen og sammenholdet hos en gruppe medarbejdere, når de synger sammen. Ved at bruge korsang og stemmetræning kan I opnå øget sammenhold og trivsel blandt jeres medarbejdere. Der skal bare få, let anvendelige redskaber og kreative vinkler fra musikkens verden til at optimere timing, tempo, puls, tillid og sammenspil i virksomheden. I svinger simpelthen sammen!

Vi er i en tid, hvor fokus mere end nogensinde er på nedskæringer og bundlinje.

Brug sang og musik til at tilføre ny energi og arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Med mere end 800 workshops, seminarer og foredrag for teams, virksomheder, og ledere gennem de sidste 30 år er Janne Wind den kompetente, proces-ansvarlige og sikre guide til fornyet energi og stemning i jeres virksomhed.

Vi kan arbejde i større eller mindre grupper, anvende mere eller minde sang og kor (fællessang, pop- eller rytmisk kor) og vi kan vælge præcis den vinkel og retning, der passer jeres behov.

læs HER en artikel om Janne Winds arbejde som teambuilder, fra DFFE (Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Direktoratet for FødevareErhverv) fra en teambuilding workshop oktober 2008 hvor arbejdsglæden var tema.