Time out!

Jeg ligger lige under dynen i 20 minutter med en computer og lader som om det er juleferie. Skriver blog-indlæg, mens jeg ser tv-serier og nusser lidt på en kattemave. Øjenlåg er tunge, ørerne er trætte og det er godt at gabe. Hver dag bringer sin dosis korprøve, koncert, event eller optræden og det kører bare derudaf. Jeg bliver lige glad i låget hver gang, og lige træt i betrækket bagefter.

Jeg lever for at holde boldene i cirkulation og få det hele til at hænge sammen. Jeg elsker, når sangere og publikummers øjne skinner af begejstring og musik gør bare en stor forskel i en mørk tid. Det er vældigt tilfredsstillende at komme i mål efter måneders forberedelser.

Det er ikke kun trygge og vante ting, jeg kaster mig ud i for tiden. I går var jeg f.eks. korledervikar til koncert med en gruppe seniorer fra Mandskoret Metal fra Odense. Vi mødtes kl. 12.30 og en time senere lavede vi næsten 1½ times koncert med et for mig stort set ukendt repertoire. Det gik superfint og de gav den virkelig gas – og ih guder, jeg spillede klaversolo på indtil flere numre som ‘Alices Restaurant’, ‘Gem et lille smil til det blir gråvejr’, og ‘Bøf med løg’…. som bestemt ikke hører til i mit basisrepertoire.

I sidste uge lavede jeg workshop på Finderup Efterskole i Vestjylland – en specialskole, hvor det var så rørende at opleve skønne børn overgive sig helt til musik og kor.

I morgen meget tidligt går turen til Tønder for at synge gospel med konfirmander – altid spændende, og lige om lidt er lege-juleferien og middagsluren forbi. Så er det nemlig tid til generalprøve med Ryslinge højskoles kor og Pop’n Soul, som har koncert om en uge (torsdag d. 10 kl 20).

Det er gæstekatten Mingus IKKE tilfreds med. Altså ikke at vi har koncert men at ferien er forbi. Han ligger nemlig godt og tungt plantet på min mave og synes det er alt for hyggeligt… Beklager, Mingus!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.