VENT IKKE 😲

Da jeg for nogle måneder siden sendte information ud om vores første “Pop & Krop” weekend, der blev holdt i januar var der: 
 

UDSOLGT PÅ UNDER EN UGE!!
 

Så hvis du overvejer at være med på hold to, skal du ikke sidde for længe på hænderne… 

Jeg oplevede weekenden i januar som en helt særlig version af MAGI, hvor der var fyldt op med alt, der betyder allermest for mig: 

Popsang, korfællesskab, hygge og dybere forståelse af relevante værktøjer til at få stemmen, sind og krop til at samarbejde optimalt. 

Jeg må simpelthen sige, at vi opnåede den HELT vilde balance af høj energi og fed musik (og hold nu op, vi kom bare flot i mål med 8 tre-stemmige numre!!) OG et deep-dive ned i nervesystemets værktøjskasse, tilpasset deltagerne. 

Jeg er stolt af at vi nåede et DYBT niveau af relevant NØDERI, uden det blev kedeligt eller teoretisk!

Jeg tror der gik… 48 timer fra jeg kom hjem, så ringede lederen Mogens og sagde “kom nuuuuu, kan vi ikke nok gøre det igen…” og jeg måtte bare lægge mig fladt ned og svare:  

Selvfølgelig gør vi det igen

Så du kan komme med på hold 2, der afholdes i første weekend af Maj måned. 

Direkte link her: 
https://tisvildehoejskole.dk/begivenheder/pop-krop-rytmisk-korworkshop/

For tre dage med undervisning, kost og logi betaler du 2900 (for indlogering i dobbelt værelse) og jeg LOVER, at der bliver smæk på.

På den fede måde. 

Men tro ikke (kun) på mig!

Læs her, hvad nogle af deltagerne fra januar havde at sige: 

Ida: “Meget inspirerende, berigende og brugbart kursus med dejlige sange. Janne er en dygtig og strålende formidler, hun er lydhør og har en skøn stemme.“

Merete: ”Superskønt sted med dejlig mad, søde folk og skønne omgivelser.”

Malene: “Fed weekend med en god kombination af teori og sang i dejlig, rolig atmosfære.

Marianne: ”Det er som om Janne underviser fra et sted, som er større end hende selv. Jeg har oplevet hvad enestående erfaring, musikalitet og visdom kan skabe af sammenhængskraft. Det var fantastisk at være en del af.”

Bettina: ”Janne Wind er fantastisk, hun skaber sang, klang og glæde på utrolig kort tid. Skønne sange og kompositioner og utroligt behageligt at synge med Janne.”

Vibeke: “For mig er der et før og efter kursus. Jannes inspirerende måde at være på har givet mig en større forståelse af betydningen af, at være tilstede i sin krop, når man synger.“

Helle: “Perfekt indhold. Fik mange aha-oplevelser. Janne er dygtig korleder, fantastisk med sin skønne udstråling.“

🙏🤩

Vi bliver igen omkring 40 deltagere, så der er nok deltagere til høj energi og flot lyd, men ikke flere, end du kan have din sjæl med, og vi skaber tryghed og samregulering – hvilket betyder uendeligt meget for mig. 

– og denne gang skal vi blandt andet udforske den smukke natur i området og nyde maj måned i vilden sky!

Er det noget? 

Så er det højskolen, der står for alt det lavpraktiske (tilmelding osv) – så du skal ind via dette link og booke din plads. 

Har du spørgsmål til indholdet er du VELKOMMEN til at skrive tilbage (f.eks. ved at svare på denne mail) til mig – så skal jeg gøre mit bedste for at svare. 

De første ønsker til kor-sange er allerede tikket ind… Jeg går og nynner og mærker i maven lige hvad der lander helt rigtigt – du må gerne ønske også!

UHHHH forår på vej, 
Glæder mig og håber, vi ses 3-5. maj på Tisvilde Højskole!

kh Janne  

PS – du får lige linket igen, hvor du også kan læse lidt mere om opholdet. 
https://tisvildehoejskole.dk/begivenheder/pop-krop-rytmisk-korworkshop/

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.