Tour fortsætter – nu på englevinger

Som om det ikke var nok at køre fra næsten det øverste vestlige USA til næsten det sydligste (i alt kørte vi små 5000 km de sidste tre uger), er mig og mit aftagende jetlag straks hoppet på Danmarkstourne på at lave koncerter med Arne A. Pudsigt nok kører vi fra det næsten sydligste i Danmark (Burkal Kirke i går, Bedsted Kirke i dag, Tønder lige nu) til det næsten aller nordligste (Jerslev Kirke i morgen) – og for det ikke er løgn var jeg i Middelfart og lave Sangworkshop i onsdags, laver gospelworkshop med 100 mand i Hillerød på onsdag og en helddags Vokal De Luxe for ledere i Kbh på torsdag. Så er Danmark vist også pænt dækket ind for denne gang, og lille Ryslinge bliver omdrejningspunkt de næste par uger.

Kontrasten fra lige nu til for bare en uge siden er skærende. Tønder er tåget, fugtig, langsom – OG pyntet op til jul. Hvorfor vente med at hænge lysguirlander og stille lysende juletræer, når det alligevel er mørkt. Hvad sker der lige for det! Men ok. Faktisk har jeg kun set solen én gang, siden vi landede fra Los Angeles søndags… Så måske er lyskæder slet ikke så skidt (og en ekstra D-vitamin pille).

Vi bor i (endnu) et Airbnb – et stort byhus – midt på den smukke gamle gågade. Og ‘vi’ er Arne Andreasen (min gamle kollega og gode ven, som er hovedmanden bag Englevinger trilogien), Samuel Hejslet (gudsbenådet saxofonist, som jeg er heldig at spille med i flere sammenhænge, også gospel) og Anders Hvidberg Hansen (dygtigdygtig percusionist, der også var med på PopSalmer projektet). De sidste 5 år har vi udgivet 3 CD-bøger med Arnes sange, og har tourneret flittigt over hele landet med især kirkekoncerter.

Drengene sover, jeg gør klar til kontorarbejde (der er stadig heftige bunker fra ferien), og senere i dag skal vi på udflugt til området og blandt andet drikke kaffe hos Jens “Du kom med alt det, der var dig” Rosendal. (En mand, jeg godt gider en selfie med!)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.