Uforstyrret…

Ahhh velsignede fyraften! ‘Lykkeligst at hvile på, er fuldendte gerning…’ Kan nu hoppe under dynen med en serie og et glas rødvin. Meget meget lettet og tilfreds. Jeg har i ugevis forsøgt at finde tid og inspiration til at få skovlen under arrangementerne til Carl Nielsen Show Choir – og det har været så svært at få hul.

Men to dages total fokus, strippet for forstyrrelser, andet arbejde og mennesker har ENDELIG skabt det nødvendige flow. Alle ideer er nu fundet – 28 minutters show er sat sammen af 10 forskellige af de bedste Carl Nielsen melodier.

Fra det helt stille og åndeløse til det kæmpe swingende… Skræddersyet til det (kommende) store børnekor, Pop’n Soul og Højskolens/efterskolens kor og band, i det ultimative stræk af mine pædagogiske og kreative evner. Det meste er skrevet ned, og i morgen står den på indspilning og tilretning fra start til slut. Forsøg på sammenhængskraft og helst lidt wow-faktor.

Show-choir med show på!

Min hverdag er oftest så forfærdelig fragmenteret med aftaler, undervisning, Rumletid, optræden, kontortid og jonglering af lavpraktik. Det kan være svært at få ro i hovedet til virkelig at være kreativ, når telefon, mails, hente-bringe og alle de andre forpligtelser hele tiden ‘forstyrrer’. Jeg elsker, når jeg endelig finder plads til at allokere flere dage i træk og fordybe mig for alvor. Det er virkelig noget, jeg skal huske at prioritere, og det er jo i virkeligheden en af de eneste fordele ved at være fraskilt og have delebarn, der tilbringer tid hos sin far også. Men ihhh det skal planlægges også, for hvor er det nemt lige at presse en aftale eller optræden ind, når man nu har et par dage fri… og så taber jeg nemt momentum. Kræver selvindsigt, opmærksomhed og disciplin!

Godt at blive mindet om hvor gode resultater, der kan komme ud af det – faktisk til en grad, hvor jeg netop af samme grund har blokeret en stor del af sommerferien til… tja… uforstyrrethed!

Top luksus er det, at jeg har hele dagen i morgen til at få det hele gjort ordentligt færdig. Jeg håber forøvrigt, jeg får tid til at få skrevet en pressemeddelelse også – for hvor kunne det bare være fedt at få samlet et STORT børnekor til det her show.

PS – har du børn, der gerne vil synge med, eller kender du nogen, der vil?
Første børne-prøve er søndag d. 10. maj kl. 10.00, og man kan sagtens være med, selvom man ikke kan være med til alle prøver – skriv til mig på janne@jannewind.dk
(der var en prøve i morgen, som vi har måttet aflyse pga travlhed på skolen her).

PPS – flere har spurgt om man kan se showet – og JA, det kan man i hvert fald. Det er 5. juni om eftermiddagen på Ryslinge Højskole​, og jeg er overbevist om at det bliver værd at opleve!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.