Vil du være min kollega?

Der er nu åbent for tilmelding til næste hold af en af de bedste uddannelser, jeg har taget i mit liv:
Praktisk Parterapi hos Maj Wismann

Basis-uddannelsen tager ½ år, og jeg er selv nu i gang med den 2-årige overbygning med supervision, cases og masser af yderligere fordybelse og dygtiggørelse.

Du kan læse meget mere om både uddannelsens opbygning, indhold og høre fra en del af os, der har taget den på Majs hjemmeside: https://majwismann.dk/praktisk-parterapi-basis/

Du kommer til at følges med en vidunderlig alumni-gruppe af os, der er i gang med den 2-årige – dygtige, kloge og erfarne terapeuter, der ud over uddannelsen og Majs fantastiske materiale og undervisning bidrager med sparring, netværk og uvurderlig støtte.

Vi er en bred vifte af ressourcestærke undervisere, terapeuter og coaches fra hele landet, med specialisering indenfor seksualitet, bonus-familier, familier, og selvfølgelig alle med fokus på og værktøjer fra Majs evidensbaserede, solide og dybdegående undervisningskasse.

Herunder ser du holdet, jeg fulgtes med.

Hvis du melder dig til næste hold (der er undervisning en fredag om måneden første halvår af 2024 – læs mere på Majs hjemmeside!) – så kommer du til at møde de fleste af os.

Kontakt Maj, hvis du vil vide mere – jeg kan kun give mine VARMESTE anbefalinger – og det kunne være dejligt at blive kolleger!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.