Velkommen til Voldbygaard i Middelfart!

Lidt uden for Middelfart med nem adgang til både motorvej, smuk natur og både Fyn og Jylland ligger Voldbygaard. En firlænget 130 år gammel gård – faktisk den største i området – og fra og med i dag, er de residensen for både Rumle og jeg og min virksomhed OpenUp ApS.

En drøm gennem årtier går i opfyldelse, når vi i dag på alle måder udvider.

Der bliver plads til store undervisningslokaler til kor, workshops, stemmetræning, åndedræts- og undertonemeditationer og meget mere.

Rumle får ENDELIG sit eget store hjemmestudie og vil fremover kunne lave produktioner både i og udenfor huset – indspiller CD’er og øvefiler, producere diverse opgaver og rigtig give den gas.

Vi kommer ikke til at mangle plads på Voldbygaard, og endelig kommer vi ikke til at genere naboerne med musik, trommespil og korsang – der er simpelthen bare god plads og højt til loftet på alle planer

I disse dage kører vi endeløse læs frem og tilbage, snakker farve-palletter og gulvtæpper. Forårssolen og de lysere dage er vores bedste ven og humøret er højt – omend der også er temmelig meget kriller i maven over alt det nye og spændende, der er ved at ske.

Vi har et stykke vej, før vi har et færdigbygget korlokale her… men vi kan SE DET HELE FOR OS!

FØLG PROJEKTET PÅ INSTAGRAM her: https://www.instagram.com/voldbygaard

og følg/brug hashtagget #Voldbygaard

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.