All you need…

All you needSå er der dømt ferie. Semesteret er kommet godt i gang og kan næsten passe sig selv, så jeg hiver tre ud af kalenderen og tager på eventyr. Hus, Rumle og katte bliver passet og friheden er kærkommen. To single tøser – nemlig bedsteveninden og undertegnede – har lejet en bil og skal prøve kræfter med de ca. 2500 km (plus det løse), der er at køre fra Seattle i det nordvestligste USA til LA. Der skal siddes i hottub med champagne, flirtes med fyre på beach-hangouts og livet skal generelt bare leves.

Undervejs skal vi gøre ophold i Oregon hos min skønne layouter Sheri (hende med påfuglen), hvor hun skal overrækkes et eksemplar af popsalmebog og CD, samt bestilles til at tegne nyt Grundtvig layout. Vi skal lave workshop og koncert på deres lokale skole. Det kræver lige en ekstra vejrtrækning at tage til området. Vi er nemlig kun ca. 10 kilometer fra den skole, hvor der for en uge siden var voldsomt skoleskyderi med 10 dræbte elever. Det er svært at forholde sig til.

I San Fransisco området skal vi besøge Love Center – nemlig den kirke, hvor brødrene Hawkins med familie hørte til (Oh Happy Day). Jeg besøgte kirken for næsten 10 år siden med Sound of Gospel, hvor vi sang for og med kirkens kor. Det bliver sjovt at genoptage kontakten – og hvem ved, måske vender vi tilbage en dag med SoulSingers!

Vi skal bo 12 forskellige steder undervejs. Blandt andet langs kysten nord for SF, i et bådhus med havkajakker, i en træhytte ved indgangen til Seqoia National Forest og tæt på Santa Monica Pier i LA med saltvands pool og cykler. Tre gange bor vi indkvarteret privat. Først hos Sheri, dernæst hos en politibetjent i LA, som Kathrine skal ud og køre med. Hun forsøger energisk at overtale mig til at køre med – meeen jeg tænker at det bliver den dag, jeg hænger ud på fancy cafeer, og drikker smoothies og kigger på amarkanere! Sidst på turen bor vi et par dage privat i Santa Barbera, hvor vi også skal lave en koncert/workshop.

Vi har både pakket tykke trøjer og små lette gevander, for vi kommer gennem flere klimabælter og forventeligt temperaturer, der går fra dansk efterår til hedebølge. Når man kommer lige fra regn og rusk i ugevis gør det ikke noget, vel…

Vi skal opleve titusind andre ting – og jeg satser på at holde bloggen varm med billeder og røverhistorier. Kig forbi, hvis du vil med på tur…

  1. Anja Sørensen
    | Svar

    Jeg ønsker jer en super dejlig USA tur❤ Og jeg glæder mig til at læse mere

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.