Børn søges til Carl Nielsen ShowChoir

postet i Blog 0

Grundlovsdag skal fejres med maner – og det skal den fynske komponist Carl Nielsen også! Det bliver han allerede over hele landet og nu er det vores tur til at tænke ud af boksen og lave en Grundlovsfødselsdag, der sent bliver gemt. Det er min opgave at arrangere et spektakulært Showchoir med børn og voksne til denne event, og showet skal opføres fredag d. 5. juni til Ryslinge Høj- og Efterskoles Grundlovsarrangement. Medvirkende er Højskolens og efterskolens kor, byens kor Ryslinge Sangkor, mit rytmiske kor Pop’n Soul OG et til lejligheden samlet børnekor med børn fra byens skoler, musikskoler og alle fra området, der har lyst til en sjov oplevelse.

Det er helt vildt mærkeligt at skulle tænke omvendt. Nu har jeg i snart 2 år hele tiden tænkt ny musik til gamle tekster og pludselig skal jeg tænke nye ideer til gamle melodier. Carl Nielsen skal hædres og fejres… og vi skal vise, at hans kompositioner stadig kan være relevante i 2015.

Lige nu er mit hoved propfuldt af Stomp-rytmer, rock-riffs, fagter og flydende overgange. Fynsk forår, der er lige til at blive kulret af. Men hvis det skal være rigtigt sjovt, når det hele forhåbentlig går op i en højere enhed til juni, skal der gerne være en stor gruppe dygtige børn med. Så dem vil jeg hermed gerne efterlyse! Vi samlede sådan et fantastisk børnekor til PopSalme releasen i Ryslinge i november 2014, og jeg håber, at mange har lyst igen til at være med.

Der bliver prøver i weekenderne i maj måned og ‘alle aldre’ børn er velkomne. Skriv til mig (janne@jannewind.dk), hvis du kender nogen, der gerne vil være med!

KLIK HER og læs mere om prøveplaner og tilmelding.

PR Carl Nielsen

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.