siden sidst…

Der er ikke så meget som et græskar her i huset. Eneste tegn på at efteråret for alvor er kommet er de absolut sidste georginer, der er hentet ind og allerede er lidt fesne.

Alligevel er det nu bare yndlingsårstiden over dem alle! Især når stormene ikke rusker for voldsomt, og farverne bare blænder i den smukke midtfynske natur, og mariehønerne kryber sammen for at holde varmen.

Jeg løber rimeligt stærkt lige nu, så det er såmænd nemt nok at holde varmen. Det er sjove og dejlige ting at lave – og enkelte en smule frustrerende! Livet som professionel musiker.

Highlights på det seneste har været en (i øvrigt utroligt regnvåd) udendørs optræden på Flakhaven i Odense med over 100 sangere til Knæk Cancer (se et lille klip på TV2 Fyns hjemmeside her, hvor man tydeligt kan høre Pop’n Soul synge “Shape of my heart” i baggrunden).

En anden kæmpe optur har været ODEONS henvendelse om gerne at ville lave husets rytmiske kor med mig som korleder. Det er for alle (inkl. mig) maxium udbytte med minimum indsats. Man kan komme og synge med fra gang til gang (en mandag hver måned), det er gratis og jeg kan hive ALLE de lækre numre op af tasken, som jeg lige drømmer om at få i spil og har god energi på. Der er ingen optagelsesprøve eller tilmelding. Ingen forventninger eller krav. Bare musik og hygge og flerstemmigt fællesskab. Der er en Facebook gruppe HER hvor man kan være med og høre mere om korprøver fra gang til gang. Første prøve er mandag d. 26. november kl. 19-21 (husk der er gratis parkering efter 18 i ODEONS kælder – og ODEON Social har lækker fællesspisning, man kan deltage i).

Ja, der er supergod energi på korfronten lige nu. Både Pop’n Soul og SoulSingers træner i vildskab for at blive klar til fede julekoncerter og mit liv er oprigtigt fyldt op af lækker musik og optur!

Lidt mere barsk er det så lige nu at bruge hver eneste ledige af dagens resterende minutter på at færdiggøre den juleudgivelse med PopSalmer, korbog og CD, der skulle være udkommet for måneder tilbage. Det bliver SÅ godt at få færdigt, og jeg glæder mig sådan til at stå med det hele i hånden. Vi når det til december – og så må jeg køre det store release apparat i stilling med koncerter og tourneer næste år. Men det er dælme ikke noget, jeg kommer sovende til! Og processen giver mig ikke ret meget energi eller glæde. Det er bare benhårdt arbejde med uendelige detaljer, justeringer, korrektioner og beslutninger. Mange hatte på – og også nogen, jeg slet ikke føler mig kompetent til. Men pyt. Nedtællingen er i gang og det BLIVER (PopSalmer) jul i år!

 

 

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.