Min lille verden…

Min lille verden billedeI mange år har jeg blogget. Mange indlæg om stort og småt, rejser, selvudvikling, kurser, oplevelser, dagligdagen og højdepunkter. Samtidig har jeg bygget på min online verden, først enkeltmandsvirksomheden WindVoicing med et lille visitkort af en hjemmeside på 5 sider. Derefter mit anpartsselskab OpenUp, hvor web’en blev programmeret i asp og html og nu efter 7 år er blevet ganske uoverskuelig og svær at opdatere.

Nu er min 40-årskrise godt og vel i gang. Altså på den gode måde. Jeg elsker at være 40. Det har fået mig til at revidere alt. Mit privatliv, mine prioriteringer, min karriere. Mit liv.

Resultatet er blevet, at jeg har sat tingene i et nyt gear. Ligefra at løbe halvmaraton i maj, til at bestige Kilimanjaro i oktober, til nu at åbne webshop. Og nu til at samle blog, OpenUp og shop på denne nye side. Her vil jeg prøve på bedst mulige og overskuelige vis at have alle nyttige informationer og links – og samtidig ønsker jeg at bruge denne platform til fortsat at dele fra mit liv.

I 2001 skrev jeg sangen “Min Lille Verden”, hvor teksten siger:

Kom og vær med i min lille verden, se om solsorten regner og græsset får fregner
og blyanten visker til saksen, om hvad den fik skrevet i går. Kom og vær med i min lille verden.

Kom og vær med i min lille verden, fang en tanketorsk på en drillepind
lån dit hjerte og skulder ud, så bli’r du ganske sikkert lukket ind – i min lille verden.

Kom og vær med i min lille verden, klip en hæl og hug den i
stop op et sekund og sæt det fri, se hvad der var indeni – i min lille verden

Så her er den. Min verden – og min nye hjemmeside! Lavet med ønske om at forbindes med din verden. Gennem de kor, jeg leder. De sange, jeg skriver. De glæder og sorger, der passerer min vej og gennem mig. Jeg vil gerne stille min verden til rådighed. Min viden, min erfaring, mit hjerte. Jeg vil gerne stille hele mig til rådighed. Jeg har altid tænkt at der, hvor der rigtig er hul igennem, er når vi synger med sjælen. Det er dybt personligt, og det kræver at det hele menneske i dig og mig bliver sat i svingninger. Det vil jeg gerne facilitere. At vi bliver sat i svingninger. At vores små individuelle verdener møder hinanden. At vi mærker at ‘alt er ét’ og

Derfor sætter jeg i højere gear. Skruer op for mig, for lyden, for livet.
Velkommen til vores fælles verden!

Follow jannewind:
Latest posts from

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.