Gospelglade opdateringer

Foråret har ramt mig i dag med fuld smæk. Solen ind af vinduet, blomster fra haven på stuebordet og bare tæer i skoene. Efter en vinter med mørke, sygdom, træthed og et isoleret liv langt ude på landet på Østfyn, begynder alt nu igen at blomstre frem med livskraft, fornyet håb og masser af begejstring.

De næste par måneder bliver for vilde. Faktisk både privat og professionelt, så en anden gang vil jeg fortælle mere om huskøb, kommende flytning og alt det spændende, der sker, når jeg pludselig bliver Fru Husejer i Sønder Nærå på Midtfyn. Men dette indlæg skal handle om GOSPEL og masser af det… en del af det gratis, faktisk – og resten temmelig billigt, hvis jeg selv skal sige det. Det skal også handle om det nye koncerthus ODEON i Odense, som jeg er så heldig at være en aktiv del af. Faktisk er jeg om et par timer på vej ud af døren og netop derind, for at synge en Pop-op-koncert inden aftenens “City Singler”, ligesom vi også gjorde med SoulSingers før “Four Jacks” i mandags. Ikke tosset at være gospel-mama lige for tiden!

Nå-men i dag har jeg netop fået grønt lys til at fortælle om noget, jeg har glædet mig til i et par uger, siden jeg blev ringet op af Symfoniorkesterets Chef Finn, der ville høre, om jeg ville faciltiere en stor gratis gospelworkshop som en afsluttende del af Odense Kommune, Odense Symfoniorkester og avisen Fyens fejring af ODEON. Om jeg ville! Hurtigt kom bandet på plads (Lars Bruno på piano, Emil Gemmer på trommer og Rune Reffstrup på bas), og en stor del af sangerne i både SoulSingers og Pop’n Soul erklærede at DE var så klar og gerne ville med.

Timingen er ret perfekt – for workshoppen ligger 6 dage før SoulSingers store gospelkoncert (lørdag d. 13. maj kl. 19.30) med Laura Kjærgaard som solist – og hvad er bedre, end at kunne varme op weekenden før (nemlig søndag d. 7. maj kl. 14-16) med denne gratis gospelworkshop, hvor alle kan være med, måske lære mere om gospel og opleve at synge i kæmpe kor. Helt optimalt!

Til workshoppen d. 7. maj er ALLE velkomne. Man skal bare reservere sin plads (klik her) – og uanset om man er ung eller gammel, erfaren eller nybegynder, gospeltosset eller intetanende, er man velkommen. Vi skal synge gospel fra de dybeste rødder med kendte spirituals og traditionals til svedig og funky moderne gospel fra den amerikanske gospelscene. Lige til at blive glad i låget af…

Hvor mange vi bliver – ingen anelse, men inviter naboen, kollegaen, print en billet og lav et gækkebrev ud af den – del eventen fra FB i dit kor-netværk eller blandt dine nærmeste og lad os prøve at fylde ODEON med kraftfuld sang og energi.

Her kommer alle relevante links: 

PS… der er faktisk TO spændende gospelting mere på programmet… den ene er en hemmelig flashmob d. 13/5, som man kan blive inviteret ind til ved at skrive til mig på janne@jannewind.dk for mere info. Det andet må jeg simpelthen ikke fortælle om… endnu! Men det er meget royalt!

to be continued…

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.