Jonglering og fordybelse

En vidunderlig måned er fløjet afsted. Jeg har primært været i “introvert modus”, og har fokuseret på de store bolde, der er i spil og sat på projektstatus (som jeg tidligere har skrevet om). Sørme om ikke de er blevet mere eller mindre grebet, og jeg kaster dem lige HELT vildt højt op i luften, så jeg kan nå at strække armene i vejret og råbe YES og TAK!

Tak for forår og milde dage, tak for medvind og tak for flow. Tak for gode skønne kærlige mennesker omkring mig, der støtter og smiler og rører min sjæl.

En af de store og beslutsomme bolde, jeg kastede i luften for en måned siden var min vægt. Sat på projektstatus og ovenikøbet med en økonomisk satsning. En del af strategien, når jeg skal lave store forandringer i mig og mit liv er at sætte noget på spil. Stolthed som et eksempel – og her var det så penge, jeg satte på spil. Der findes en amerikansk side, hvor man kan satse penge på sit eget vægttab. Så det gjorde jeg. Man vejer ind med billeder og beviser og hvad har vi – og i dag skulle vægten så vise om jeg vandt eller ej 🙂 Det gjorde jeg. Ca. fem kilo tabt på en måned, og jeg er nu mere end 3 måneder totalt sukker/hvede/mælke-fri og begynder for alvor at tro på det. (Jeg ved ikke hvor meget, jeg vinder. Systemet er lavet sådan, at alle, der taber mindst 4%, deler puljen!) Det hedder DietBet, hvis der er nogen, der er blevet inspireret til en bikini-tur… Jeg er meldt til den lange runde også, og skal om 5 måneder have tabt 5 kg mere! Så er jeg tilbage i ‘min egen krop igen’.

En anden bold, som fylder så meget i sjæl og hjerte er PopSalmerne. Melodierne vil ud, og de bliver ved med at komme. Der er pt. færdigskrevet 22 sange… og flere på vej. Her i weekenden boblede den næst-sidste af Ingemanns aftensange: “Til vor lille gerning ud”. Den bliver tilegnet Pop’n Soul, som skal lære den i morgen aften. Den er skrevet, så hver stemmegruppe har sit eget vers på egen melodi og alle tre vers kan så synges samtidig til sidst og skaber en korsats. Jeg håber, de kan lide den… Vi holdt forøvrigt nogle helt vildt fanstiske PopSalme-dage i starten af april med koncerter og workshop i Roskilde og Greve. Stor oplevelse at se både de helt små (ned til fire!) i børnekoret og de 70 voksne i workshopkoret dagen efter synge igennem.

Endnu en stor lykke var fire dage i hjemmestudiet med yndlings-Rasmus hen over påsken. Vi var så flittige og i flow og fik arbejdet videre på indspilninger af PopSalmerne. Han fik endda sin optage-debut som sanger, da vi lavede Grundtvigs “Den signede dag” i ny tone-art, nu med kor og som duet med ham og mig.
LYT HER – og tak fordi I deler, hvis I kan lide hvad I hører. Der er mange flere sange på vej, så man kan abbonere på Youtube-kanalen PopSalmer, hvis man vil følge med.

SoulSingers – det 120 mands gospelkor, jeg startede for kun tre måneder siden – er selvfølgelig en af de store bolde (eller mange af de små?). Det er sjovt, der er så meget og så god energi, og det resonerer ikke bare rundt i koret men også til vores omgivelser. Efter vi optrådte på Odense Banegård Center, blev vi kontaktet af Odense Havnekultur Festival, der spurgte om vi ville åbne festivallen. Det er jo ikke til at sige nej til, så der er fuld gang lige nu i et mashup af Pharrels ‘Happy’, og en række gode gospelklassikere som ‘Oh Happy Day’, ‘Shackles’ og ‘Real Party’, som vi skal optræde med dér. At vi samtidig i næste uge er vært på en fynsk Gospel Gathering for andre gospel-kor OG er i fuld gang med at planlægge en kæmpe workshop og koncert Pinsesøndag d. 8. juni kræver blot lidt ekstra jonglering. Fedt er det!

At jonglere med kærlighedEn enkelt bold mere fra april, vil jeg lige dele her også. Jeg har nemlig endelig endelig endelig fået taget hul på et stort projekt, der har ligget på drømme-boardet i temmelig mange år: At få udgivet noget af ALT det undervisningsmateriale, jeg gennem årene har udviklet, lavet, forfinet og brugt. Det er SÅ fjollet, at jeg har så meget viden, erfaring og så mange gode øvelser liggende i skrivebordsskuffen, hvis der er nu er andre, der kunne have glæde af dem, så jeg har besluttet mig for at starte på at udgive E-kit. Dvs. undervisning, man downloader på nettet som E-bøger, videoer, øvelser og lydfiler. Som man kan lave i sin bil, hjemme i sin stue osv, og hvor man får adgang til en kæmpe viden og en masse undervisning for få penge. Det er sådan en lang proces. For der er MEGET viden, der skal sorteres, skrives ned, struktureres og sættes lækkert op, så det bliver relevant, nemt at gå til og samtidig giver maksimalt udbytte. Det tager tid at skrive og redigere. Ligeså motiveret, jeg er, ligeså udfordrende er det at finde tid til at tage de arbejds-stræk, der er nødvendige. Her i april fik jeg hul og er i fuld gang med at lave det første E-kit, der kommer til at hedde “Auditionteknik” med arbejdstitlen: ‘Jo hårdere du arbejder, desdo heldigere bliver du’… Fordi det er første gang, jeg laver sådan noget, har jeg besluttet at lægge størstedelen af materialet gratis ud – og så kan man købe adgang til en arbejdsbog med øvelserne skrevet ned, hvis man vil fordybe sig yderligere. Hvis man vil følge med på sidelinjen kan man melde sig til denne gruppe på FB.

Kan I godt se, at det har været en fantastisk måned? Måske 1. maj skal være international taknemmelighedsdag hos mig.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.