De fire (trælse) loops kører her – har du det også sådan?

Sommeren er varmere og mere tør nu i disse dage, hvor efteråret for alvor er startet.

Kontoret sveder og græsset er træt og brunt. Men der skal gang i planlægning, så ingen kære mor!

Sæsonen er for alvor startet ud her på Voldbygaard. Terrassen er næsten færdigbygget og indhyllet i smukke blomster og rugende duer. “Scenen er din hold 2” er fyldt op, og jeg er på vej op i de høje gear.

Det er aldrig helt nemt lige til sæson-opstart – i hvert fald ikke for mig:

Hovedet er fuldt af popcorn-ideer og to-do-lister…
Og det er fristende at falde for perfektionisme og overtænkning.

Det vil jeg gerne skrive en række blog-indlæg omkring i denne uge. Grave lidt dybere ned i de her fire trælse loops, og mest vigtigt, hvad jeg konkret forsøger at gøre for at bryde dem.

Det vender jeg lige tilbage til!

Først får du lige en kort teaser, og et hurtigt overblik over de ting, der ligger klar til at blive færdigplanlagt, lanceret og sendt i omløb:

Æblefestival (19.-25. september)

De store post-it notes tager form. Æblefestival 2022 på Voldbygaard bliver med koncerter (Nebulah 19/9, FolkeFusionstrioen 20/9 og Christian Juncker 24/9), workshops (tid/dato senere) og selvfølgelig “store-plantage-dag” søndag d. 25. september, hvor vi plukker æbler og beskærer træerne på gården, mens vi spiser æbletærte, drikker kaffe og synger kor. Nærmere info og billetter kommer ud sidst i august måned. (Men sæt kryds, hvis der er noget af det, du allerede nu ved, du gerne vil opleve).

Syng med Juncker – online forløb og fysisk/online koncertforedrag

Hvis du ikke vil nøjes med at høre koncertforedrag med Christian Juncker (lørdag d. 24. september formentlig kl. 13.00) vil du i løbet af den næste uge kunne melde dig til også et online forløb, hvor vi 3 onsdage (7 + 14 + 21. september) lærer en 6-7 af hans sange (2 nye sange!) i kor-arrangementer, for så at optræde SAMMEN med ham til æblefestivallen. Mere om det sidst på ugen!

Pop’n Soul 10 års jubilæums-tour

Fra på torsdag kører sæsonen for mit Midtfynske kor Pop’n Soul igen. 95 skønne sangere er klar til at sætte skruen i vandet og give den max gas til både korprøver og en række events, koncerter og optrædener efteråret igennem. Det hele kulminerer i store koncert-weekend lørdag d. 12. november (workshop og hygge for alle tidligere deltagere) og søndag d. 13. november kl. formentlig 15.00 med koncert for alle vores gæster og venner af koret. Billetter kommer i salg medio september.

Tilbage til “de fire trælse loops”

Så der er forståeligt nok virkelig smæk på kedlen lige nu, med forskellige billetter, der skal sættes til salg, PR-kampagner, der skal køres og en million detaljer, der skal orkestreres.

Jeg har i hver fald mere lyst til at (overspringshandle og) gå en tur og se en serie og hente en ekstra kop kaffe, end jeg har til at få startet i et hjørne ‘and get shit done!’. – Og min hjerne looper nemt, i stedet for at producere, lancere og afvikle listerne.

Måske genkender du den måde hjernen går i selvspind på, når man skal præstere?

Hos mig kommer jeg nemt til at blive handlingslammet, fordi jeg overtænker (er jeg nu god nu, er det nu den rigtige retning, kan jeg gøre mere andet osv.) – det bliver til perfektionisme (bare lige LIDT bedre, så er det måske godt nok) – jeg bliver forstyrret af alle ideerne, der som aggressive popcorn eksploderer i gryden og mit hoved, uden at jeg når at fastholde og færdiggøre – og så bliver jeg IGEN evigheds-“studenten”, der producerer fede ting, der næsten bliver færdige, og aldrig kommer videre end skrivebordsskuffen.

De næste fire dage vil jeg skrive et indlæg med tanker og overvejelser omkring hver af disse fire loops – og måske allervigtigst, nogle af de konkrete handlinger, jeg selv prøver at gøre, for at bryde loopet og komme videre.

Kig med her på bloggen, hvis du er nysgerrig – eller måske genkender loopsne?!

(Og kig i kalenderen, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af alt det spændende, efteråret bringer.)

2 Responses

 1. Grethe Nørvald
  | Svar

  Uhh det lyder alt for bekendt
  Løsningsforslag juhuuu

 2. Sif Lund Christensen
  | Svar

  Jeg har lært at lægge lidt låg på min popkorn-hjerne og derfor nyder jeg din. I det omfang jeg kan og har råd, deltager jeg. Primært fra Sjælland og ser frem til, at den popkornkerne, der står Janne synger med Arne i Haslev, hvor han har hjemby, springer op af popkornæsken🍿😍🎶 for der vil jeg med sikkerhed kunne være med❤
  Nyhedsbreve formoder jeg, at jeg er tilmeldt?
  Kh. Sif

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.