Mere kaffe, tak!

postet i Blog 0

mange brikkerDet er en af de dage, hvor jeg bare har lyst til at overse alle de tårnhøje administrative bunker og lister, sætte mig ved det store bord, tænde stearinlys, drikke en masse instantkaffe med chokoladesmag, kæle en masse katte og lægge et meget stort puslespil med flotte farver og lækre billeder. Bare sidde helt fordybet og lægge brik på brik på brik, til det hele går op og passer sammen. Gøre verden simplere og få orden i universet. Jeg tænker at det blandt andet er den tidlige forårsbebuder pollenallergi, der (trods forebyggende dråber) så småt begynder at melde sig. En grund-træthed og halvsvækket immunforsvar, der varer et par måneder, til kroppen har vænnet sig til tanken.

Det er også en af de dage, hvor jeg ville ønske, solen brændte igennem, og jeg tog overalls på og begyndte at rydde vinteren væk i haven. Klippe ned og feje sammen. Endnu et lille univers, der kunne trænge til frisk energi og orden.

Sådan en dag er det så bare ikke i dag. For mange af de “andre brikker” skal lægges, bunker af to-do’s er vigtigere end bunker af blade og jeg må drikke min instant-kaffe med længsel efter haven og fridag, og sætte skovlen i kontorets muld i stedet.

Mere kaffe, takSange skal skrives, salmer skal poppes, noder skal placeres på lige linjer, lister skal opdateres, optagelsesprøver til SoulSingers skal koordineres, koncerter og workshops skal planlægges, ideer skal fåes, hjemmesider skal opdateres.

Ingen beklagelser herfra – der er såmænd stor lykke og begejstring over velsyngende kor, selvsyngende salmer, opture, flow, forespørgsler, bud og efterspørgsler. Det giver jo faktisk også en slags orden i universet at rette i excel-ark. I hvertfald når der er rigeligt kaffe til!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.