Sukkerfri igen. Endelig!

postet i Blog 0

sukkerfriI dag er jeg sukkerfri i 24 dage. Det er fjerde gang, jeg tager kold tyrker efter Afrikas hvide stivelseshelvede i oktober og malariapillernes onde onde bivirkninger, og jeg er ikke de første tre gange nået forbi dag 10. NU mærker jeg at det lykkes. Giften og syren i kroppen begynder at slippe, jeg er i gang med stadierne i udrensning, og mærker kroppen overgive sig. Jeg er begyndt at tabe alt det overskydende ophobede væske og hurtigt omdannede fedt, som kroppen i panik har lavet og ALLERVIGTIGST – jeg kan mærke mig selv og min egen naturlige glæde og nærvær igen!

Det er første gang i de fire år, hvor jeg har været sukkerfri og 95% stivelsesfri, at jeg er røget rigtig i – og det har været SÅ skræmmende hvilke konsekvenser det har haft for mig og min krop. Jeg har haft så meget indre stress de sidste 4 måneder. Har ikke kunnet mærke mig selv, og har ikke kunnet være til stede i kroppen på den rare måde, jeg kender. Jeg har ikke mærket megen oprigtig glæde – kun den høje nærmest maniske følelse af sukkerrus, som er ustyrlig, rastløs, og ubehagelig at være i. Jeg har på mange måder været produktiv (den maniske energi), men har ikke rigtig nydt det, eller været med det. Hvert krydset punkt på to-do-listen skabte bare 3 flere, der gav en følelse af hamsterhjul. Overvældende og ude af kontrol.

I sidste uge ryddede jeg meget Feng Shui orienteret op i stuerne. Satte blomster-klistermærker på væggene, flyttede rundt på plakater, farve-afstemte bøger og lavede det hele forårsfriskt og lækkert. Inklusiv en 5-timers intensiv hoved- og forårsrengøring. I forgårs brugte jeg mange timer på at indrette førstesalen i vores hus til hjemmestudie og male hele rummet i den skønneste knald-tyrkise farve… I dag skal jeg tilbage i vores midlertidige studie og indspille de sidste PopSalmer, så er vi kørende med 16 sange og klar til at få det skrevet færdigt og udgivet. Mødet med forlaget er på onsdag – og jeg er så stolt over at kunne præsentere dobbelt så mange sange for dem, som ved sidste møde. Jeg har siddet et par timer til morgen og ordnet adminstrative opgaver. Roligt, overskudsagtigt og totalt jonglerende på den fede, nærværende måde. Jeg er så godt med på nærmest alle fronter – og de udfordringer, jeg har (som f.eks. en web-shop-modul-opdatering gone wrong…) håndterer jeg med overblik og kloge valg. Jeg greb mig selv i at smådanse lidt på køkkengulvet, da jeg før hentede kaffe. Der har dælme ikke været meget boblende indre dans siden Afrika. Muligheder åbner sig, livet danser igen.

Jeg glæder mig sådan over at jeg om en måned eller to kan passe alle mine lækre kjoler igen, og jeg ved præcis hvilke forårskjoler, jeg sparrer op til, når jeg er tilbage i min egen krop. Jeg er klar til igen at elske min krop og nyde den – og igen være klar til få en kæreste og overgive mig også på den front.

24 dage sukker- (stivelses-, mælke-, frugt- osv) fri. And counting!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.