Varme-migræne

Jeg skrev det her (nedenstående) indlæg i går, og fortrød så. Nu skal man jo nødig være for offer-agtig, og måske frygtede jeg også en masse velmenende svar om, at jeg nok også har haft for travlt (not), eller en masse ideer til alternative behandlinger osv… Så jeg sendte indlægget til indkast og tænkte, at jeg nok ville kunne finde noget andet at skrive om i dag.

I går aftes havde jeg så 5-6 timer uden migræne. Helt fantastiske og liv-givende at kunne gå rundt uden kvalme og dunkende tindinger. Faktisk fik jeg endda hjulpet lidt med at male og fik ryddet op på terrassen og vandet lidt have. Saliggørende!! Se selv et par fine billeder fra aftenens terrasse:

Kl. 4 i nat vågnede jeg igen op med kvalme og tæthed bag øjnene. Heldigvis sov jeg næsten 5 timer mere og følte mig relativt udhvilet, da jeg stod op. Omend igen med migræne!

Så nu poster jeg altså alligevel! For det ER altså bare en del af denne sommers virkelighed for mig. Til gengæld er humøret i dag langt højere! Jeg har en stædighed i dag, og er fast besluttet på at få lidt ud af dagen på trods. Så et koldt bad til fødderne, afslappende varme-creme til den spændte nakke og et par piller, der lige har taget toppen. Alt sengetøj i vasken (hvis der nu er noget i soveværelset, jeg ikke kan tåle), og tilløb til en grundig støvsugning. Lave noget i 7 minutter. Hvile i 30. Repeat!

(skrevet i dyb selvmedlidenhed og med en frustreret lille tåre i øjenkrogen onsdag eftermiddag:) Det er sjovest at lægge billeder op af hus-maling og have-dyrkning og festlig ferie – men sandheden her på matriklen (og den vil jeg dog helst fortælle) er, at varmen og vejret gennem de sidste par måneder giver udfordringer. Der er noget i luften, jeg ved ikke hvad – men tåle det kan jeg ikke! Det føles mest af alt som en seriøs skimmel-syge, og det er på alle måder smertefuldt og frustrerende at genbesøge. Vægtøgning, ubalance i hormonerne, konstante migræner og uendelig balret. Mere end 50% af dagene de sidste par måneder som halve og hele sygedage og slæber mig gennem resten.

Øv! Jeg ved, at jeg ikke har aktiv skimmel i mit hus, som er sundt og fint – så hvad er det, jeg ikke kan tåle? Min udestue med plante-kasser og tomater? Naturen i det hele taget? Mine fine potteplanter? Mit køleskab? Eller den manglende rengøring efter et par måneder med sygdom?

I nat blev det til måske 2-3 timers søvn pga varme og migræne og kvalme. Jeg kan naturligvis heller ikke tåle myggene og hæver voldsomt og kløende op og får feber. Smører med antihistamincreme og selvmedlidenhed – men synes ikke noget hjælper.

Festligt blog-indlæg, ik sandt! Du danske sommer jeg elsker dig – ikke… I sidste uge så jeg SKAM og i denne uge har jeg set tre sæsoner af Rejseholdet (Tak DR for underholdning), mens jeg venter på køligt sprødt efterår og funderer over livet.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.