Ydmyg

I to døgn har jeg sunget og sunget og lyttet og været og åbnet mit hjerte mere og mere på årets superkursus “Circlesong” på OMEGA Institute i Rhinebeck nord for New York. Det er Bobby McFerrin og hans eminente hold af lærere, der trygt og utroligt kompetent guider os igennem en af de mest intense uger.

Alt musik skabes acapella og er improviseret.Fra morgen til aften i bogstaveligste forstand. De fleste dage 08.00-22.00 – og så synger hjernen selv videre om natten. Vi er her på weekendkurset omkring 170 sangere og fra i aften starter det fem-dages intensive forløb (som om det kan blive mere intenst…)

Jeg vil helt VILDT gerne fortælle om det og dele oplevelsen og sagen er bare den, at der ER ikke flere ord. I dag er jeg bare følelser og mig og nærvær og det, der er.

Dukker der ord op i løbet af ugen skal I nok få dem. Nu kan I kigge lidt på de vilde og dejlige dyr, der går rundt om benene på os i stedet…


og JA – det ER en temmelig stor (synes jeg) sort slange i midten. Den sad og slikkede sol i et træ på min vej hjem til værelset…

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.